PR CUAET
-
Також така ситуація , компанія робить drafting and design of metal panels, we have own machinery, I don’t know if I can apply and how to prove , if the letter will be enough
-
З того що я бачу також, всіх кого подавали зимою, десь 15% отримали, з тих хто в Бередні 100% ... дурдом. Ніяких повідомлень чи трактувань, просто через кіпіш на останній місяць якусь внутрішню установку зробили ...
-
Дякую
-
Тому що на біженство переважно подаються коли сильний кейс. Там процес на суд сходий, коли треба робити аргументи при трибуналі, і ваш адвокат спорить з адвокатом IRCC Ну і потрібно поппадати під одну з 5ти категорій по Женевській конвенції.
-
Дякую
-
депортації для Українців дійсно відкладені, але автоматом OWP ніхто не дає. Можна хіба на TRP подаватися І також не можна подаватися на більшість провінційних програм, якщо подавалися на біженство
-
Хтось відправляв документи на довідку про несудимість в українське консульство в Торронто? Скільки чекали? Відправили у кінці лютого, досі чекаємо.
-
Тим хто мені в тому чсилі пише в приват, в межах 1-3 дні всім відповідаю. Де можна тезово відповісти нікому не відмовив ще. Якщо потрібно щось детальніше, або підібрати стратегію саме для вас (я працюю по всіх провінціях крім Квебек) це вже на консультації.
-
Добрий день, скажіть хто досилав документи до отримання AOR? Ви отримували якесь підтвердження від офіцера, що ваші документи додані до заявки? Non express entry, pnp. Дякую
-
Це якраз як на мене менш важливий фактор. Найбільше це інтеграція в Канаді, і негуманність того що вас чекає при поверненні
-
Дякую, питаю на всяк випадок )
-
Це досить нормально. Поки немає постійного номеру вони в більшості не можуть, або не хочуть знайти
-
Підкажіть будьласка як правильно описати ситуацію в країні, як ви написали, що там війна чи воєнні дії ? Дякую
-
Дякую за відповідь! Значить будемо надіятися і грати у лотерею) 😭
-
Не потрібно
-
Я говорив про прохідний по ЕЕ. По Альберті нажаль прогнозувтаи зовсім не вийде. В них малі вибірки і зовсім не прохорого кого беруть. Альберта ЕЕ (крім тех або родичів) я рахую як лотерею. Якщо повезе - супер, але надіятися на це не варто
-
Якщо буде рік досвіду в Канаді тоді не потрібно буде суму.
-
Якщо чоловік отримав подовження CUAET чи подовжать дружині на старих умовах (як для КУАЕТ)?
-
В мене таке саме було для даху. Але крім дийзайну та виробництва вони також займалися інсталяцією. І саме той NAICS пробивався в WCB. Після відмови додатково пояснювали це- і всеодно відмова. Я брав участь в опитнику фідбеку для уряду Альберти - і звертав на такі випадки їхню увагу. Можливо це щось дасть, і вони це трои впорядкують. Але поки що так
-
Тут полностью согласен и возникает вопрос. Посредствами Механизмов которые есть на сегодняшний день, можно ли создать какую то инициативу к Гаверменту Канады, дабы дали разъяснения а лучше подтвердили свои намерения: Что бы украинцы у которых заканчивается ВП подавались на TRP и так как работают ADR, получали ВП уже под TRP
12 Jan 2024, 17:45
158421/391877
2 minutes ago