PR CUAET
-
Є нотаріуси які підписують онлайн. Але це трошки з ризиком, чи правильно оформлять. У Влада був дозапит на онлайн підпис, просили переробити. Аплікант не потрібен для цього доречі, тільки канадський родич.
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, моєму сину (8 років) зробили новий visitor record, тепер потрібно продовжити медичну карту в MSP . Як це зробити? Потрібно продовжити чи подаватися на нову? Заздалегідь дякую за відповідь 😊
-
така ж історія, тільки цекав з середини березня
-
я дивлюсь жінках швидше приходить, чоловікам довше та треба досилати доки, але сподіва.сь не прийдеться. сам з 20 березня відправляв на продовження
-
Вітаю! У мене таке питання, може дещо дурне, але буду дуже вдячна, якщо хтось пояснить -як прописувати у заявці серію номер паспорту , якщо серія це украінські букви? СЮ в нашому випадку...
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, моєму сину (8 років) зробили новий visitor record, тепер потрібно продовжити медичну карту в MSP . Як це зробити? Потрібно продовжити чи подаватися на нову? Заздалегідь дякую за відповідь 😊
-
Я писала у консульство з цього приводу, мали слоти на різні дні, мені відповіли, що без проблем приймуть в один день просто написати їм в який саме день ми будемо. Напишіть листа в консульство, вони довго відповідають, але відповідають. Краще спитати ніж по декілька разів їздити.
-
Благодарю 😊
-
Я туди писала дані закордонного паспорту
-
там есть "национальный паспорт" - это паспорт гражданина Украины
-
Так вы ж вписываете данные загранника ….
-
Дякую за відповідь !
-
Можна номер телефону
-
ок, поняла, спасибо)
-
Сдавали биометрию в феврале и тишина. Знакомые подавались в декабре и биометрия была в январе, тоже пока ничего.
-
ну доходів ніде не було тому що сам сюди в 17 прилетів
-
я не дзвонила, писала на електронну пошту, що вказана на сайті консульства
-
Ми у січня подали. Теж немає відповіді
-
У моєї дитини паспорт закінчується у вересні. До 31 березня подавала на подовження ВР , але прийшла відмова з поясненням що треба діючий документ. Після продовження її паспорту я ж можу подати на візітор рекордс хоч вже і платно?
-
А какую другую валюту вы предлагаете вместо доллара?
12 Jan 2024, 17:45
158545/434302
3 minutes ago