PR CUAET
-
На жаль я не думаю, що так вийде :(
-
нет, буду подавать
-
А віза в нього є?
-
Возник вопросик. Люди что приехали по SJTD получили как и все ОВП с пометкой КУЕТ. Но сам SJTD является TRP travel document. И вопрос в том, на основании это SJTD можно как то получить статус TRP или может эти люди и так немного TRP?
-
Це на початку програми давали. Минулого літа припинили приймати заяви на візу по програмі Cuaet. Зараз тільки на загальних умовах
-
Я знаю, просто проводжу паралель з тим що наша програма теж зависла дуже сильно…
-
😢Не хочеться в це вірити, але…
-
Переношу ваше повідомлення до загального чату, адже для даної програми ця інформація не актуальна
-
я просто знаю людей які приїжджали без заграну і віза була на бумажці
-
И ближе к концу подавать на TRP как продление, указывай SJTD как действующий статус TRP что истекает ?
-
Етобіко напевно. Не знаю)
-
Вітання! Космічна швидкість фіналізації процесу. Який другий офіс був?
-
Доброго дня, я маю ліцензію Саскачевану - звертайтеся.
-
Ні, не приходило , вже отримали ще на три роки
-
Враховуючи що тільки в жовтні був старт, "зависла сильно" це дуже голосно сказано. Звичайний імміграційний процес біля року. Думаю що до осені будуть перші ПР!)
-
Майже рік очікування аор 😭
-
Раніше за програмою CUAET в деяких випадках видавався SJTD (single journey travel document). Зараз вже умови подання на візу - загальні, тож необхідно мати діючий закордонний паспорт. Без нього не вийде отримати візу
-
Не совсем согласен Но не люблю много печатать:)
-
Under Permit Holder Class
-
Більше того після третього року на TRP - можна податися на ПР
12 Jan 2024, 17:45
158692/444104
3 minutes ago