PR CUAET
-
Ну то вже тоді дає багатьом людям надію
-
Ну і на відміну від CUAET - без гарантії що дадуть звісно.
-
Ну це дуже загальне твердення. ПО факту візи Українцям зараз дають, і в тому числі супер візи, хоча це може займати певний час.
-
Чому не підходять?
-
А чи дають зараз українцям супервізу? Судячи з вимог, українці туди зараз не підходять. Але чи це так і діє, чи є якісь поблажки для українців?
-
А бувають випадки взагалі, що дітям відмовляють?
-
А з дітьми ж, мабуть, загалом, без проблем? Бо їм же на основі документів батьків дають
-
Ви писали про це в консульство в Едмонтоні?
-
Добрий вечір. Підскажіть таке питання: якщо прийшла аплікація на отримання картки, але ти не знаходишся в Канаді. Головний аплікант знаходиться. Чи потрібно терміново повертатися?
-
Чи можна зробити паспорт України в консульстві Бо не бачу відповідного слоту ? дякую
-
Ні, це яскравий приклад пріоритетності українців
-
Там де треба, там і заплуталась. В будь якому ращі дякую дівчині, яка просто написала, що потрібна 1 фотографія і не писала мені, де і що я не зрозуміла. Всього найкращого.
-
Ви маєте на увазі возз'єднання сімей? Для цього у вас має бути ПР або громадянство, й людина, яка вже в Канаді, може податися на ПР, будучи вашим родичем першої лінії
-
Ну то просто ж.... В скількох групах пишу і всюди жінки відповідають мені одне і те саме !!!! Я питаю за паспортом ????
-
1 фото
-
В чоловіків 18-60 років до 18 травня документи на виготовлення нового паспорта не приймають
-
@prcuaetua зверніть увагу що модератор дає не правдиву відповідь
-
30 квітня було багато вільних слотів на травень та червень в усі 3 консульства Канади
-
Дякую ,я про внутрішній))
-
А не знаєте де ця гілка?
12 Jan 2024, 17:45
158749/429785
5 minutes ago