PR CUAET
-
Катя Сін номер можна продовжити як тільки отримується новий ворк перміт. Це краще для того щоб потім не забути. І потрібно наголосити що багато людей і не знають що на них є кінцевий термін. А саме хелс не раніше як за 90 днів до закінчення. І на хелс приходить лист нагадування хоча не всім.
-
Тут в чаті t.me/prcuaet/161506
-
@calgarystoday Вітання! Хронологією ділимося тут!
-
Вітаю. В Канаді я по програмі CUAET. Після медогляду я мала зняти обмеження з WP, щоб працювати з дітьми, але не зробила цього. Три місяці тому подали документы на PR по програмі возз'єднання, яка стартувала у жовтні 2023. Чи можу я зараз відіслати запит на зняття обмежень з WP? Чи краще зачекати до отримання РR?. Може це вплинути негативно, чи затримати процесс? Щиро вдячна за відповідь.
-
Підкажіть, чи потрібно обов'язково сповіщати роботодавця, що отримала новий WP, якщо старий, по якому працюю, діє ще рік?
-
Чи є вимоги до мінімального розміру платежу RESP. Зараз відкладати багато не має можливості. Але розпочати вже потрібно. 20 cad норм?
-
Сегодня задавала этот вопрос одному юристу, сказали, что это практически не реально получить TRP. Но можно попробовать. Это в ситуации с соим брать - ворк пермит заканчивается в июне (дали на 1,11 мес), паспорт продлить из-за закона не успел. На продление ВП подавали, но без паспорта вряд ли дадут на остаток времени, даже подался на федеральный уровень, но без паспорта и легальных документов для пребывания здесь, шансов нет.
-
А як що до дорослих дітей? Батьки в процесі отримання PR, в Україні залишились сини 27 і 30 років. Чи є для них якась можливість потім потрапити до Канади?
-
Особо ничем не обосновывали, просто сказали, что шансов мало.
-
-
Доброго вечора пвдкажіть є тут хто летить в Едмонтон 21.05 з Вінніпега?