PR CUAET
-
А підскажіть україномовного чи російськомовного іміграційного консультанта по Ньюфаундленду?
-
Я щойно почав працювати. Я так розумію згідно їх інформації відразу можна подаватися на номінацію, якщо англійську здам?
-
технічно можна після медогляду зняти обмеження і перевипустити перміт технічно відмовити тут не дуже то й легально і треба просто пояснювати
-
Дякую за відповідь. А як можна підготуватися, де знайти джерела? Цей екзамен на комп'ютері, у вигляді тестових питань і відповідей?
-
Ну саме така школа є в одному з маленьких містечок в Онтаріо. Почнемо з того з якої ви провінції?В цю школу важко потрапити. Є черга. Повинен хтось вибути щоб наступного прийняли. Вона не велика. Два класи. В одному рівень від 0-3,в іншому 3-5. Далі тільки онлайн де також черга. Кожного тижня по три асесменти. В залежності від результатів потрібно 8-10 асесментів щоб отримати рівень з скілу. Тому дуже швидко набираєш рівні. Відвідування обов’язкові. За пропуски виганяють тому що бажаючих ходити багато.Приймають тільки з пр,або ворк пермітом. Ні візітери,ні громадяни не можуть ходити до цієї школи.Під час навчального року можуть відпустити у відпустку не більше як на три тижні. Якщо більше тоді тебе не виженуть але тобі доведеться чекати в черзі на повернення.І ще важливе перед тим як навіть стати в чергу потрібно здати мовний екзамен безкоштовний навіть якщо ти «нуль» щоб знати в який клас тебе зареєструвати.Цей екзамен здається в спеціальних місцях
-
Дякую , чого я думала що то є проблема ) На деяких роботах запитували чого там стоїть інша провінція , і потім ще у бенефітах відмовили ! Сказала принести інший дозвіл на роботу ! Тому я і написала вам , спитати де то можна зробити) Дякую за відповіді )
-
Не знаю в яку гілку підходить це питання але думаю буде корисне. @OstapBosak За скільки часу до закінчення сін номеру і хелс картки подавати заявки на їхнє продовження?Наперед напишу,якщо хтось почне виправляти що за чим спочатку робити то скажу,що ворк перміт вже продовжений.В інтернеті не знайшла відповіді.
-
Як потрапити до такої школи?
-
Без різниці чи там написано Кєбек чи Онтаріо.
-
У нас двідкритий перміт дійсний по канаді