PR CUAET
-
Там тема не то что бесплатно, а проканает или нет такой наглый заход))
-
Скажіть будь ласка, питання по medical exam. Коли вїзжали в Канаду робили його, але вже пройшло 1.5 року. Якщо вказати що його не робили за останні 12 місяців, то буде відмова?
-
видають без додаткових питань? в Торонто чув від знайомих що при отриманні нового паспорту сказали що не видадуть поки не підпише заяву про відмову від того єдиного що є зараз на руках. Звісно таку заяву ніхто не буде підписувати
-
Всем привет. Оформляла детям стади пермит. Сегодня сыну пришел дозапрос на медэкзем, т.к. срок истек. Он учится в школе. 9 лет. Хотя вроде ж нам продлили до октября, или это только по ворк пермиту? Кто знает, что в таких случаях делать? Может написать в кризис форму и объяснить? У кого-то была подобная ситуация?
-
Ще мало часу пройшло, щоб знати результат. Може, пізніше будуть цікаві новини від того чоловіка))
-
Це й хотіла спитати
-
edmonton.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/oformlennya-dokumentiv-dlya-zalishennya-na-postijne-prozhivannya-za-kordonom-gromadyan-ukrayini-yaki-viyihali-za-kordon-timchasovo
-
не буде відмови, вказуйте ні для заспокоєння можете старий медичний екзамен приатачити в додаткових документах
-
Добрий вечір. Друзі скажіть, це реально подати на номінацію без допомоги ім.консультанта? Кейс простий, усі доки по списку наче є... Оце думаю, чи треба консультант... Поділіться досвідом please 🥺
-
Выглядит письмо приглашение вот так, в профиле ЕЕ ничего не приходило
-
Спасибо большое :)
-
Не чула про таке. Чоловіки в Едмонтоні казали, що позабирали свої паспорти без проблем
-
Добрый вечер! Подскажите пожалуйста, а как выглядит это приглашение подачи на номинацию? А также подскажите, в этот промежуток времени вам приходили письма по вашей апликации в ЕЕ?
-
Дуже дякую.Вже знайшла все.
-
Думаю, что с консультантом подаются не больше 30%
-
Ви їх не відкриєте. Спочатку треба завантажити в якусь папку, а потім з неї відкрити
-
Скажіть будь ласка, 3 дня не можемо відкрити цю аплікацію! Пробували з різних девайсів... може в когось теж була така проблема???
-
Ви навіть місто не вказали
-
Доброго дня. Повний таймлайн. 1 дорослий + 2 дітей. Подавалась самостійно. Sydney весь процес. Alberta Rural Renewal Stream. 05/11/2023 Creating account for PR 02/15/2024 AOR, Biometry була оплачена при подачі аплікації.Запит на іометрію прийшов відразу з AOR 03/12/2024 Med exam request for kids,для мене зарахований був попередній.(я проморгала запит і ми здали його пізніше на 3 дні) 03/07/2024 Pre-arrival letter 04/20/2024 Medical exam completed 03/08/2024 Background verification completed 04/23/2024 Final decision 01/05/2024 Portal 1 01/05/2024 Portal 2 02/05/2024 eCOPR
-
нам всім нічого не продовжували відносно необхідності пройти ще одну медкомісію . Це рішення виключно залежить від офіцера - проходити ще раз чи ні. Мій син її проходив ще у липні 2022 року, ми чек приклали до аплікації до стадіперміт а нам офіцер вирішил її не назначати і в новому стадіперміту не вказано також про 90 днів, в які треба її пройти.
12 Jan 2024, 17:45
158870/433133
5 minutes ago