PR CUAET
-
Ще одне 🤣
-
Доброго вечора.трохи розʼясніть мені бо я не зовсім розумію як правильно оплатити DHL .це потрібно робити до апойменту і якщо так то як дізнатись ідентифікатор сесії якщо ти ще не був у посольстві?чи треба уже безпосередньо коли знаходишся там?
-
Ще раз. Є купа інших посилань на першоджерела. Ви завжди підтримуєте беззаконня, тому з вами немає про що говорити 😉👌
-
Дуже хочеться зробити все вірно з першого разу
-
Потрібно пояснити що робити спонсору що у США та мені в європі...
-
Та же история, никаких изменений после смены 2 статусов, я думаю сейчас это будет вылазить регулярно, это у тех кто подавался с 10 по 23 апреля, интересно чем закончится это все
-
Добрий день! Буду вдячна якщо у когось є інформація з мого кейсу Зараз я намагаюся піти спрощеним шляхом як semi skilled worker по BC PNP ELSS готельно-туристичної індустрії. Місяць тому я влаштувалася як SPA attendant у готелі . Є нюанси, які мене бентежать, а саме: - в 65329 Other service support occupations за NOC немає чіткого опису моєї нинішньої позиції, а якщо порівнювати обов'язки то начебто підходить. Запитала у імміграційного відділу не дали чіткої відповіді. - моя позиція має на увазі частково part-time та full-time. Чи враховуватиметься загальна кількість годин як в EE -1560 годин за рік або в BC PNP чітко має бути full-time весь рік.
-
Беззаконня - це не те, що ви собі придумали. А те, що роблять в суперечить закону. Для цього треба читати спочатку закон. Ось і прочитайте статтю 15 Конвенції. Де завгодно , якій сайт сам знайдете.
-
Вказуємо досвід виключно по тому ноку, по якому подаємося. Якщо в Україні, Німеччині і т д була аналогічна посада з таким самим НОКом - то рахуємо і цей період. Якщо професія була іншою - це не рахується. Поняття загального стажу в Канаді немає.
-
Дякую 🤗
-
Подскажите, а то тоже туплю… верно ли, что указываем опыт работы только Канадский? (Для провинциальной программе)
-
За два дні набирав 102 рази, відповіді 0
-
Відправили у кінці січня.....чекаємо....
-
Можливо потрібен супровід...?
-
Спасибо огромное за ответы 🙏🏻
-
Але врахуйте, що у випадку наявності минулого досвіду з інших країн, треба мати на руках докази у вигляді листа з минулих місць роботи. Варто подбати про наявність таких документів заздалегідь, бо дуже часто отримати їх швидко не є можливим.
-
Ще раз. Придумали собі щось тільки ви. Читаєте, не читаєте - а толку немає. Відчепіться від мене. З вами немає про що говорити.
-
Дякую
-
Якщо ви йдете по OINP non EE - Empl.Job offer - ваша компанія має вам надати і підписати Empl.Form, там є адреса І будь-який стрім вимагає Reference letter мінімум від роботодавця - там теж міститься дані Тому крупний банк чи ні, роботодавець має вам допомогти з документами, якщо ви хочете використовувати досвід роботи в імміграційних цілях
-
Не верно вы поняли.
12 Jan 2024, 17:45
158974/437309
2 minutes ago