PR CUAET
-
Без різниці чи там написано Кєбек чи Онтаріо.
-
У нас двідкритий перміт дійсний по канаді
-
Україна дозволяє два закордонних паспорти. Якщо в вас тільки один зараз, то не повинні забирати, якщо він ще дійсний.
-
справа в тому, що я прочитав отут www.ontario.ca/document/oinp-document-checklists/oinp-document-translation-and-notarization що лише авторизовані перекладачі, і там є їх перелік.... тому й подумав що то треба дотримуватися тих вимог
-
Я оновлювала свій паспорт закордонний в Києві в січні 2022. Мені сказали, що зараз не залишають старий паспорт. Забрали. В мене було два закордонних. Сказали, що третій неможна ні в якому виді..
-
Доброго вечора) Мене звати Ангеліна ) В тому місяці я прибула до Канади , в місто Едмонтон Альберта . Маю велику тепер проблему так як на ворк перміті написано Quebec . Скажіть будь ласка де я можу то змінити?! Змінити дозвіл роботи в іншій провінції!?
-
Доброго вечора Знаю не доречно. Могли б помогти. Куди потрібно платити за довідку туди і назад? І на яку адресу?
-
Але це звичайна школа куди ходять іммігранти віку від 20 до 80. Вона з понеділка по п’ятницю по 5 год. Особисто я ходжу тільки три дні адже ще й працювати потрібно. І от я знаю що раніше з такої школи автоматично зараховували рівень знань. А тепер ніби все рівно потрібен екзамен. Це школа в якій просто вчать мову але всі 4 скіли
-
Сьогодні звонив в IRCC. Той медогляд якому 5 місяців зарахували. Інші три на жаль ні. Забукали на завтра здавати. Але сенс уточнювати запити по телефону є
-
Дякую!!
-
Через кому або /
-
Ви круті!
-
Саме так, або здати CELPIP LS (Там тільки listening and speaking) Або якщо є Кнаадська освіта то можна місцевий диплом Або якщо є прострочений диплом CELPIP or IELTS то вони беруть навіть прострочені
-
ну тоді тільки подавати на канадську візу в загальному порядку.
-
це не негативно, і не позитивно. Це просто заздалегідь проробка варіанту А, потім Б, потім В на різни сценарії. Бо цей варіант в свою чергу як раз був реализован, коли у доньки закінчився постгредюейтед-воркперміт у серпні 2020 року , ковід, карантин... IRCC взагалі перестав працювати. Була відправлена заява на новий воркперміт у паперовому варіанті, а паперові взагалі зупинили розглядати. Донька змогла працювати , поки в січні 2021 року не відкрили для всіх постградюейчиків у Канаді новий воркперміт ще на 2 роки. Она його отримала одна з перших за 6 днів. І в анкеті вона вказувала і вже завершений воркперміт і подачу на новий, після якої вже пройшло під 6 місяців. Тобто, її легальний статус за ці 6 місяців признали та видали новий воркперміт. До речі, по той паперовій подачи ще в серпні 2020 року так нічого і не прийшло - ні відмов, ні ще чогось... але та заявка свою роль виконала.
-
Так, до цього був тільки в Америці. Я подзвоню завтра до них запитаю ще щоб точно. Дякую
-
Якщо ходиш до імміграційної школи і досягаєш рівня 5 по всіх скілах і потім онлайн доучуєшся на 6 рівень і вище то чи можуть зарахувати відвідування школи без додаткових екзаменів?
-
Дякую дуже!
-
Дитина має український закордонний паспорт і є громадянином України
-
Чому ви так негативно ставитесь до свого майбутнього?Це не правильно.Навіть там де не віриться потрібно вірити.Треба вірити в краще і бути на позитиві і вірити що все буде добре. В вас прострочений ворк перміт?Чому нема підстав?Може ви помиляєтесь?
12 Jan 2024, 17:45
15898/425536
about a minute ago