PR CUAET
-
Пока
-
Як би Україна була як Північна Корея то звідти майже ніхто не зміг би втекти. Про що казати якщо з Північної Кореї заборонено виїжджати всім - і жінкам і дітям в тому числі. І якщо впіймають на втечі то це смертна кара. Щось я не бачила щоб Україна вбивала жінок які виїжджають у Європу.
-
@AllaNyk777 переношу у більш актуальну гілку
-
Добрий день! Буду вдячна якщо у когось є інформація з мого кейсу Зараз я намагаюся піти спрощеним шляхом як semi skilled worker по BC PNP ELSS готельно-туристичної індустрії. Місяць тому я влаштувалася як SPA attendant у готелі . Є нюанси, які мене бентежать, а саме: - в 65329 Other service support occupations за NOC немає чіткого опису моєї нинішньої позиції, а якщо порівнювати обов'язки то начебто підходить. Запитала у імміграційного відділу не дали чіткої відповіді. - моя позиція має на увазі частково part-time та full-time. Чи враховуватиметься загальна кількість годин як в EE -1560 годин за рік або в BC PNP чітко має бути full-time весь рік.
-
Мені відповіли з 54 разу ) дзвонити треба обовʼязково в ці години: Телефонні консультації з консульських питань: Понеділок - 12:00-13:00 Четвер - 15:00-16:00 Я з 15:00 рівно почала дзвонити, було постійно зайнято. В 15:25 пройшов виклик і дівчина відповіла. Ще мені сьогодні ввечері відповіли на імейл, я вчора вранці їм відправила листа.
-
Після оформлення паспорту замовляти потрібно, коли заповните заяву, отримаєте ідентифікатор (трекати потрібно самому, сповіщень не буде). Коли він відображатиметься у вас в Дії і в трекері як виготовлений, тоді вже оплачуєте доставку і пишете заяву в консульство щоб вони передали паспорт в Києві до DHL.
-
Ми сьогодні телефонували мабуть раз 5 чекали 1,5 год, але все ж таки з'єднали, сказали першу декларацію можуть розглядати до 16 тижнів🤯, ми свою подали 11 березня, а чекати мабуть будемо до 1 липня, якось так тут все дивно
-
3-4 міс чекати на AOR (присвоєння номеру заявки), після AOR починається розгляд
-
Підкажіть, трекер заявки на PR можна перевірити тільки після отримання номеру заявки на емейл? Як довго чекати на номер? Маю номінацію по AOS та подалась на федеральний. Поки що крім "submitted" нічого не приходило на емейл. Подалась тиждень назад
-
Ласкаво просимо до Альберти
-
ой, ну підіть скажіть рашці щоб перестала стріляти по Україні і обидві сторони перестануть вас добивати, подумаєш ділов то
-