PR CUAET
-
або ви спілкуєтесь про закони та приводите з них розділи, які суперечать іншим законам і їх розділи (для чого і діє ця гілка) і перестаєте лаяти з використанням не літературного жаргону - або я вас забаню.
-
Цікаво чому батько , чи це повʼязано з якимись даними які чоловік має подати як заявник ???)))
-
Ми сьогодні телефонували мабуть раз 5 чекали 1,5 год, але все ж таки з'єднали, сказали першу декларацію можуть розглядати до 16 тижнів🤯, ми свою подали 11 березня, а чекати мабуть будемо до 1 липня, якось так тут все дивно
-
3-4 міс чекати на AOR (присвоєння номеру заявки), після AOR починається розгляд
-
Підкажіть, трекер заявки на PR можна перевірити тільки після отримання номеру заявки на емейл? Як довго чекати на номер? Маю номінацію по AOS та подалась на федеральний. Поки що крім "submitted" нічого не приходило на емейл. Подалась тиждень назад
-
Я щось не можу зрозуміти. Мені за Economic Factors - Hourly Wage нарахували всього 15 балів, хоча зарплата більше 30 дол за годину та фул-тайм. Щось не те? чи я чогось не розумію? Судячи з таблиці...
-
Але вбиває чоловіків
-
Ласкаво просимо до Альберти
-
Обидві сторони вбивають і добивають нас, зсилаючись на фантомний обов‘язок
-
При оформлении заявки указывать ли места жительства в airbnb? Нужно указывать бесшовно даты мест жительства?
-
Чоловіків вбиває не Україна, а росія.
-
ой, ну підіть скажіть рашці щоб перестала стріляти по Україні і обидві сторони перестануть вас добивати, подумаєш ділов то
-
Заповнюю зараз application form по Tech Pathway, та на етапі завантаження документів, написано перевірити деталі в чеклисті за посиланням, але посилання не працює, видає Page not found. Чи хтось стикався з таким та знає, де шукати робоче посилання?
-
Я їм телефонувала десь 10 квітня, кліматичні мені нарахували до виплат 15 травня, GST credit має надійти завтра
-
Це тут до чого? Шо за набір слів?
-
Ворк перміт вам не видадуть на довший термін, ніж дія паспорта
-
Я оформляла
-
я не уверена, что нам успеют сделать за 30 дней ворк пермиты, еще ж и не факт, что продолжат. Плюс, у меня дети без msp сейчас, срок был у страховки, как и в их старых паспортах и в марте закончился. Не хочу, чтоб дети долго без медстраховки были
-
зараз батько все зможе після ВЛК😂
-
і вони надали медстраховку?
12 Jan 2024, 17:45
159017/467027
5 minutes ago