PR CUAET
-
Доброго вечора) Мене звати Ангеліна ) В тому місяці я прибула до Канади , в місто Едмонтон Альберта . Маю велику тепер проблему так як на ворк перміті написано Quebec . Скажіть будь ласка де я можу то змінити?! Змінити дозвіл роботи в іншій провінції!?
-
Але це звичайна школа куди ходять іммігранти віку від 20 до 80. Вона з понеділка по п’ятницю по 5 год. Особисто я ходжу тільки три дні адже ще й працювати потрібно. І от я знаю що раніше з такої школи автоматично зараховували рівень знань. А тепер ніби все рівно потрібен екзамен. Це школа в якій просто вчать мову але всі 4 скіли
-
Сьогодні звонив в IRCC. Той медогляд якому 5 місяців зарахували. Інші три на жаль ні. Забукали на завтра здавати. Але сенс уточнювати запити по телефону є
-
це не негативно, і не позитивно. Це просто заздалегідь проробка варіанту А, потім Б, потім В на різни сценарії. Бо цей варіант в свою чергу як раз був реализован, коли у доньки закінчився постгредюейтед-воркперміт у серпні 2020 року , ковід, карантин... IRCC взагалі перестав працювати. Була відправлена заява на новий воркперміт у паперовому варіанті, а паперові взагалі зупинили розглядати. Донька змогла працювати , поки в січні 2021 року не відкрили для всіх постградюейчиків у Канаді новий воркперміт ще на 2 роки. Она його отримала одна з перших за 6 днів. І в анкеті вона вказувала і вже завершений воркперміт і подачу на новий, після якої вже пройшло під 6 місяців. Тобто, її легальний статус за ці 6 місяців признали та видали новий воркперміт. До речі, по той паперовій подачи ще в серпні 2020 року так нічого і не прийшло - ні відмов, ні ще чогось... але та заявка свою роль виконала.
-
-
форми стандартні для більшості програм
-
всі відповіді знайдете там
-
є два відео