PR CUAET
-
Але вбиває чоловіків
-
Ласкаво просимо до Альберти
-
Обидві сторони вбивають і добивають нас, зсилаючись на фантомний обов‘язок
-
При оформлении заявки указывать ли места жительства в airbnb? Нужно указывать бесшовно даты мест жительства?
-
Чоловіків вбиває не Україна, а росія.
-
ой, ну підіть скажіть рашці щоб перестала стріляти по Україні і обидві сторони перестануть вас добивати, подумаєш ділов то
-
Заповнюю зараз application form по Tech Pathway, та на етапі завантаження документів, написано перевірити деталі в чеклисті за посиланням, але посилання не працює, видає Page not found. Чи хтось стикався з таким та знає, де шукати робоче посилання?
-
Я їм телефонувала десь 10 квітня, кліматичні мені нарахували до виплат 15 травня, GST credit має надійти завтра
-
Це тут до чого? Шо за набір слів?
-
Ворк перміт вам не видадуть на довший термін, ніж дія паспорта
-
Я оформляла
-
я не уверена, что нам успеют сделать за 30 дней ворк пермиты, еще ж и не факт, что продолжат. Плюс, у меня дети без msp сейчас, срок был у страховки, как и в их старых паспортах и в марте закончился. Не хочу, чтоб дети долго без медстраховки были
-
зараз батько все зможе після ВЛК😂
-
і вони надали медстраховку?
-
я знаю, у сына первый стади пермит без пометки CUAET был, нам 10 месяцев слали письма об оплате 75 баксов за медстраховку. Еле вызвонила и навыписывала им письма 🤷🤦
-
Доброго дня . Скажить будь ласка , після подачі, скільки часу у вас пройшло до отримання AOR? Дякую
-
не за 30, а більш. Бо за 30 ви тільки пройдите медкомісію , а потім ще час на її додавання, верифікацію та вже рішення. Но це вам вирішувати, безумовно. До речі, стадіперміти можуть прийти без примітки CUAET. Тоді медстраховку треба буде отримувати іншим шляхом.
-
медстраховку сразу дали всем и детям, у нас с мужем пометки куает стояли. У дочки в визитор рекорд тоже пометки куает не стояло. Из-за этого, я помощь на детей только через три месяца получила. Тоже звонила после каждого запроса на единоразовую помощь.
-
Гадаю, що питання було чи може батько подати, тому така і відповідь, що батько може
-
Moving Bonus www.albertaiscalling.ca/moving-bonus
12 Jan 2024, 17:45
159023/474652
5 days ago