PR CUAET
-
Я такого не казав. Демобілізація потрібна '. Тільки треба кимось замінити
-
Да при чем здесь демобилизация. Суть вообще заключается в том, что каждый имеет право выбора, есть такие кто не хочет воевать или убивать. Право на жизнь превыше всего. К сожалению, общество там разделили, сначала по языковому принципу, затем, по географическому и геополитическому, а теперь и по джендерному. Большинство мужчин, естественно, не поддерживают новые законы, а женщины, оказавшись в более выгодном положении, нейтрально относятся (хотя не все)
-
Підкажіть пліз хто як підтверджував досвід роботи, який приблизний перелік документів та як повинно виглядати це все
-
Ви маєте на увазі хелсі карт?
-
Хтось отримував в Торонто новий паспорт із чоловіків? На сайті вони пишуть не надають консульські послуги чоловікам…. Паспорт готовий.
-
Мені подовжили на 2 роки, бо паспорт до 2027 року і стоїть примітка Куает.
-
Дівчати , а їм потрібно якусь інформацію давати зразу маю на увазі, які треба документи sin номер ….,
-
Я так і робила. Просила знайомих, вчителів дитини та співробітників чоловіка писати характеристику на окремих членів родини.
-
Я лечу в Канаду з WP виданим менше ніж на три роки, бо паспорт мій був дійсний ще лише 1.5 року. Після я виіхала в Украіну. Буду в аеропорту питати чи не подовжать
-
Будь ласка, уточніть, ви до 31 березня подавалися?
-
Підкажіть а ви чекали на прийом більше року? Якщо так то форму DS 160 перед візитом ще раз пере заповнювали чи як?
-
Ми не перезаповнювали DS 160, вам зададуть питання на інтервʼю якщо щось змінилось прям там і скажете. На прийом чекали рік з копійками
-
Порахуй скільки балів буде з 2 роками Канадського досвіду і 3 ма . В тебе буде скоріш прохідний бал
-
Підкажіть чи йде посада помічника вихователя в садочку або в школі на NOC?
-
Доброе утро. Подскажите, пожалуйста, как решить эту проблему: в WP указано Онтарио, но приехали мы в Квебек, в иммиграционке в аэропорту нам сказали " не страшно, работать можно по всей Канаде" ... А теперь из-за этого отказали в работе ( на месте согласились, а главный офис после отправки туда WP отказал ) ?
-
Хто тут займається професійним складанням CV та Lettre de motivation за канадійськими нормами?
-
Добрий день, скажіть будь ласка як краще зробити. В мене є віза до Канади яка закінчується в 28.02.25, віза воркер по якій я получив ворк-перміт. Планую робити нову візу в новий паспорт який в мене дійсний до 34 року. Яку візу мені краще зробити туристичну чи знову робочу? І чи можна цю візу робити вже зараз чи треба почекати коли закінчиться стара віза?
-
Це роботодавець відмовив? Ймовірно просто не хоче ризикувати. Тому що більшість отримували wp Торонто так як це перший аеропорт. Але багато потім летіли далі. Спробуйте пошукати на офіційних ресурсах що отримувати wp можна було в першому аеропорту і працювати у всіх. Або пошукайте емейл міграційної в Торонто і опишіть ситуацію, можливо відповіді буде достатньо
-
Аутентифікатор прикріплений до аккаунту google/Gmail. Значить увійшли з новим аккаунтом і нічого не стнхронізовалося.
-
Доброе утро. Подскажите пж, кто подавал на загран до 23го, у Вас тоже долго рассматривается? У меня вот с 9.04 до сих пор проверка данных
12 Jan 2024, 17:45
159064/453229
4 minutes ago