PR CUAET
-
Доброе утро. Подскажите пж, кто подавал на загран до 23го, у Вас тоже долго рассматривается? У меня вот с 9.04 до сих пор проверка данных
-
звичайно, не хотілося б мені, як учаснику групи PR CUAET PRCUAET, щоб адміни змінювали логотип (картинку) групи. Ми звикаємо до певного логотипу і швидко знаходимо його серед багатьох інших груп. Ось уже кілька разів за останній час змінювався логотип групи, і я не можу його так швидко знайти як раніше. Звичайно, дрібниця, але важлива дрібниця. Відомо, наприклад, що відомі бренди не змінюють свої логотипи, а дорожать ними. Дякую за увагу.
-
Вітаю! Підкажіть будь ласка скільки коштує реклама
-
Я написал все возможные штампы с паспорта, начало/конец контракта и грубо говоря в описании просто регион плавания. И прикрепил LoE к этой форме: что так и так в связи со спецификой прошлой работы, в портах не ставили штампы.
-
Я так себе и представляла, спасибо большое, Роман!🙏
-
А коли ви подали документи на продовження? дякую
-
Онтарио стоит не потому что в Торонто получали, а потому что указывают при заполнении документов эту провинцию.
-
Так є сотні тисяч вже склавших присягу і навчених роками за наші податки поліцейських, які у 40 років сидять з бронюванням на пенсії і чекають поки цивільні їх захистять.
-
Стаття 17: Захист суверенітету і територіальної цілісності України, забезпечення її економічної та інформаційної безпеки є найважливішими функціями держави, справою всього Українського народу. Оборона України, захист її суверенітету, територіальної цілісності і недоторканності покладаються на Збройні Сили України. Забезпечення державної безпеки і захист державного кордону України покладаються на відповідні військові формування та правоохоронні органи держави, організація і порядок діяльності яких визначаються законом
-
Тому я вважаю, не воюєте. То краще вже помовчати, а не посилати когось іншого
-
Є, ви праві. А також є поліцейські що воюють. Підрозділ кракен. А є люди, поліцейські, котрі бояться і ухиляються. Тільки це однобоке трактування конституції із вашою боку. Там ж пише, (пишу приблизно) "захист територіальної цілісності це обов'язок кожного громадянина" Там ж не пише що це обов'язок поліцейського і тд.
-
🔴🔴🔴 Якщо хтось в гілці бачить флуд/ провокацію/заклики до протестів / образи - надсилайте: /report Пояснюйте причину репорту і повідомлення на яке репорт надіслано наперед Дякуємо.
-
Пані & Панове, спілкуємось конструктивно і в рамках взаємоповаги. Думки будуть різні, це не ознака чи привід того щоб сходити до рівня неповаги & жаргонів.
-
Так, стоїть, людей не буде, кому землі відійдуть?
-
Ну если б оборонные бюджеты не «терялись» где-то Может быть и была бы справа всього народу
-
Я розумію кожну людину. Кожен хоче жити. Це нормально. Але з другої сторони, я розумію що для влади на першому місці мають бути саме солдати у воєнний час
-
Ці інші самі, вільно і без примусу обрали професію, пішли працювати в правоохоронні органи, дали присягу, роками отримували квартири і купу пільг, поки я платила податки, а зараз я мушу йти замість них?
-
Справа всього народу Тому йде і мобілізація у збройні сили. Зараз стоїть питання виживання держави.
-
Просто . Коли почалося повномаштабне вторгнення. Ми всі казали " а чим саме я можу допомогти" А зараз почалося "нехай спочатку діти депутатів підуть, мій сусід, а я в останню чергу"
-
А що таке справа народу? Це трохи розмите визначення. І якщо держава самостійно визнала, що права гарантовані Конституцією більше не надає громадянам, то чому обов’язки мають бути у повній мірі? А в нас мільйони заброньованих у телестудіях, цирках та деінде, то чим вони кращі за інших в окопі?
12 Jan 2024, 17:45
159083/430573
4 minutes ago