PR CUAET
-
Можете, будь ласка, надати посилання?
-
Все зрозуміло 😄
-
Приємного
-
www.fbi.gov/how-we-can-help-you/more-fbi-services-and-information/identity-history-summary-checks#Online тут по кроково розписано
-
Тут погоджуюсь. Надіємся на краще
-
Дайте знати будь ласка про результат
-
Пролистала чат, не нашла. Доброго дня! Кто-то делал сертефикат из Америки? Или кто-то может знает кого-то кто делал, или знает как сделать? Я писала в ФБР - и там не очень понятно, если честно 😬 Дякую
-
Ви вже маєте візу? Давайте триматися купи, якщо модератори не створять нової гілки, доведеться десь в іншому місці купкуватися.
-
Все украинцы равны
-
А ті що виїхали на ПМП?
-
Дякую вам!
-
Чоловікові вклеїли, діє до березн 2025. Якщо стікає, то потім лише спонсорство
-
www.cegepsquebec.ca/nos-cegeps/cout-et-aides-financieres/aides-financieres/exemption-des-droits-de-scolarite/
-
Привіт! Підкажіть, будь ласка, як називається лист від роботодавця, який можна попросити при завершенні співпраці. Типу характеристики
-
Тільки деякі більш рівніші, як показує практика
-
Дивно, бо люди які ставали на консульський облік по ПМП є виїзними, а тут на тобі, може вони чисто про них забули?
-
А наскільки «свіжі» повинні бути ці листи підтримки? Якщо я почну збирати їх за декілька місяців до подачі документів. Ми все ще чекаємо довідки з України(
-
Модераторе! Ось людина пише те, що не відповідає законодавству! Бан йому!
-
Моєму вклеєли до вересня. Я читала умови IRCC, але я також думаю, що можна розраховувати на подовження терміну вʼїзду для погоджених українців. Звичайно, якщо хтось за це візьметься. Бо саме нічого не станеться
-
Чи потрібно дітям 11 і 13 років робити SIN після отримання PR, до цього у них не було? Дякую
12 Jan 2024, 17:45
2 minutes ago