PR CUAET
-
ні. я тільки декілька разів відправляла запити через веб форму, а також MP мого району щоб він зробив запит. декому це допомагало. в мене був reject першого фото (в березні), я підвантажила нове, а також був запит відправити друковане фото по пошті. з того часу ніяких апдейтів
-
Это при подаче на номинацию в конце список необходимых документов.
-
А ви телефонували?
-
Форма, яку ви заповнюєте RC66 Canada child benefits. Перше питання, чи дитина жила з вами впродовж 11 місяців. Це питання ставиться для того, чи ви можете взагалі претендувати на ці виплати. Друге питання, у вас мають бути документи, які підтверджують про народження дітей, а саме: - чіткі ксерокопії свідотства про народження з обох сторін; - докази, що ви проживали в Канаді; - доказ того, що ви були особою, яка відповідає за догляд та виховання дитини; - підтвердження громадянства, або імміграційного статусу (PR, Work permit) для вас та вашого партнера, якщо він є. Приклади, які ви маєте надати після заповення форми RC66: • birth certificate or birth registration • hospital record of birth or record of the physician, nurse, or midwife who attended the birth • passport • record of landing or confirmation of permanent residence issued by Immigration, Refugees and Citizenship Canada • citizenship certificate • notice of decision or a temporary resident's permit issued under the Immigration and Refugee Protection Act • certificate of Indian status card • provincial identity card As proof that you resided in Canada, you have to provide a photocopy of at least three documents, such as: • lease agreement • rent receipt • household bill (gas, electricity, cable television, telephone) • driver's license, vehicle registration, or car insurance • membership in social or professional organizations
-
Дякую , аналогічно . Тому вже почала переживати
-
Особисто я з грудня. Повна тиша 🤧
-
Невже так чоловіки заважають людям ☹️ в Так була Венесуела де була війна до останнього і там навіть багатожонство дозволяли бо не можуть відновити генофонд
-
Що таке АОР ??
-
Люди чекають на АОР вже шостий місяць
-
Ні в кого ще пр немає
-
Як думаєте чому така затримка
-
Останні АОР видавали в лютому 🤥🫠
-
Дякую
-
АОР отримали заявки з початку програми і до 20х чисел листопада. Тобто заявки кінець листопада, грудень січень і т.д. чекають на свій час
-
Вау! А на якому етапі ви застрягли?
-
У вас з грудня ?? І теє немає АОР і біометрію ??? Чи АОР присвоїли ???
-
ну от як то буває в них ((((
-
Ще липень не отримали(((
-
Це номер вашої заявки, дуже часто з ним приходить і запит на біометрію
-
ну і в нас будуть) Військові пенсіонери, силовики і тд для чого? Буде і многожонство і все інше) Просто жіночки в яких кругозір не виходить дальше за телемарафон та приставки “лєптє” до всього москальського і надалі будуть слати всіх на фронт та очікувати кордонів 91
12 Jan 2024, 17:45
159267/440420
13 minutes ago