PR CUAET
-
АОР отримали заявки з початку програми і до 20х чисел листопада. Тобто заявки кінець листопада, грудень січень і т.д. чекають на свій час
-
Вау! А на якому етапі ви застрягли?
-
У вас з грудня ?? І теє немає АОР і біометрію ??? Чи АОР присвоїли ???
-
ну от як то буває в них ((((
-
Ще липень не отримали(((
-
Це номер вашої заявки, дуже часто з ним приходить і запит на біометрію
-
ну і в нас будуть) Військові пенсіонери, силовики і тд для чого? Буде і многожонство і все інше) Просто жіночки в яких кругозір не виходить дальше за телемарафон та приставки “лєптє” до всього москальського і надалі будуть слати всіх на фронт та очікувати кордонів 91
-
Він сам вирішив оновити. Так щодо 22 лютого йому нічого не казали )) проте штраф довелося заплатити 😵💫 Ми раніше навіть і не знали, що треба оновлювати таку інформацію як розлучення, шлюб, народження дітей і т.п.
-
Я не знаю ніде не було такої інформації, але знаю точно що листи люди не завжди швидко пищуть
-
Дякую за інформацію. Всім гарного дня💫
-
Да не затрымка это. Это нормальный процессинг тайм. Отвыкайте за 5 минут дела решать
-
Телефонуйте туди , хай ще раз все перевірять.
-
На рахунок цього є прецедент, можна спиратися
-
Ні, я просто просила друзів писати що вважають за потрібне
-
У нас також Калгарі, більше 2 місяців очікування, 2 дзвінки, 2 веб форми і три декларації) все без толку)
-
Ось слайд з презентації іміграційного консультанта
-
Парагвай
-
Приятного аппетита, ещё телефон к уху поднесла, чтобы не громко послушать голосовое😁 🍏угадала?
-
Якщо нікого не "гнати" на фронт то не буде ні жіночок, ні дітей, ні України. Хочете вбити купу жінок і дітей тільки щоб вам особисто добре жилося десь у Європі?
-
Теж з кінця лютого чекаю (27 лютого)
12 Jan 2024, 17:45
159280/428637
less than a minute ago