PR CUAET
-
нет. Sydney, NS
-
Так в цьому чаті мабуть всі належать так чи інакше до категорії 2 і цей закон обговорюють саме з метою запобігти наслідків саме для нас. Не бачу щоб хтось питав : а як же нарешті поїхати назад захищати ? Тому дуже цинічно взагалі щось з-за кордону навʼязувати іншим, які повинні їхати оновлювати і захищати . А хтось інший так і бути тут постраждає в білому пальто і розкаже куди кому бігти, як саме любити батьківщину . Доречі, всі ж вже бачили, що є доволі велика категорія жінок , яка теж повинна вже оновити дані ? Це лише перший крок, думаю, зрозуміло
-
Ну я б здала біо і спокійно собі чекала б далі..З АОР і біо все одно веселіше😍
-
Now you are talking!
-
Олександр К? Я спочатку подумав я сам собі кидаю)
-
Доброго дня, можна посилання на групу в фесбуці про слоти? Заздалегіть вдячна.
-
Киньте посилання на банку, з новим оновленням моно, не розумію що куди нажимати
-
User varvara has 1/3 warnings; be careful!
-
Тобто що мені обрати яку саме галочку якщо ми повна сім'я і дити з народження (в Польщі народжували) проживає з обома батьками, підкажіть будь ласка
-
Дякую за розгорнуту відповідь. Так в мене і є питання щодо дитини, я не бачу опції що дитина разом з обома батьками і форму заповнюю саме я.
-
Питання як дізнатись про це :)
-
Я подавався у грудні, у кінці, не отримав навіть запрошення на біометрію Написав у підтримку, лише тимчасовий номер дали і сказали чекати
-
User Vadym has 2/3 warnings; be careful!
-
Shhh... quiet now. Muted Kateryna for 1 week.
-
Привіт👋🏻чи є тут хтось хто подався по AOS на федеральний етап на початку лютого,і вже отримав AOR?Дякую
-
Якщо з торонто. Просто завітати до консульства. Бо це залежить як багато у цей день скасованих слотів
-
На умовах КУАЕТ, якщо ви отримали схвалення візи до 4 лютого - ні
-
Доброго дня.Чи можливо ще подати заявку на продовження ворк перміт?
-
@OstapBosak доброго дня. Подаюсь на Tech Pathway і там є вимоги до референсів, що мають бути прописані вимоги до освіти. Я робила референси з України, в яких вказано все, що треба, окрім цього моменту (бо федерали не вимагають цього, я робила референси згідно вимог ЕЕ FSW). Як думаєте, чи прийме провінція референси без вказання вимог до освіти, якщо написати, що через війну зараз буде важко заново збирати всі референси? Плюс я мала Masters Degree в професії, ще до того, як почала працювати (тож я явно відповідаю будь-яким вимогам щодо наявності освіти). Як думаєте, таке пояснення спрацює?
-
краще заповнити якщо змінилась робота, адреса, сімейний статус тощо
12 Jan 2024, 17:45
159352/438623
4 minutes ago