PR CUAET
-
Так в цьому чаті мабуть всі належать так чи інакше до категорії 2 і цей закон обговорюють саме з метою запобігти наслідків саме для нас. Не бачу щоб хтось питав : а як же нарешті поїхати назад захищати ? Тому дуже цинічно взагалі щось з-за кордону навʼязувати іншим, які повинні їхати оновлювати і захищати . А хтось інший так і бути тут постраждає в білому пальто і розкаже куди кому бігти, як саме любити батьківщину . Доречі, всі ж вже бачили, що є доволі велика категорія жінок , яка теж повинна вже оновити дані ? Це лише перший крок, думаю, зрозуміло
-
Доброго дня, можна посилання на групу в фесбуці про слоти? Заздалегіть вдячна.
-
Питання як дізнатись про це :)
-
@OstapBosak доброго дня. Подаюсь на Tech Pathway і там є вимоги до референсів, що мають бути прописані вимоги до освіти. Я робила референси з України, в яких вказано все, що треба, окрім цього моменту (бо федерали не вимагають цього, я робила референси згідно вимог ЕЕ FSW). Як думаєте, чи прийме провінція референси без вказання вимог до освіти, якщо написати, що через війну зараз буде важко заново збирати всі референси? Плюс я мала Masters Degree в професії, ще до того, як почала працювати (тож я явно відповідаю будь-яким вимогам щодо наявності освіти). Як думаєте, таке пояснення спрацює?