PR CUAET
-
а в деяких країнах тобі потрібно було б відмовитись від українського громадянства, заради іншого. Тому ніхто не "має" отримувати це.
-
Ну та, але вже є як є
-
бо ті хто живуть за кордоном не отримують ніяких бенефітів в україні 😁
-
подскажите пожалуйста, кто подавался семьей по Tech Pathway, делали ли вы переводы аттестатов со школы только главному аппликанту или жене тоже надо?
-
чому має бути? в деяких країнах це не просто, деякі люди просто не хотіли інше громадянство. В мене на роботі британці живуть з ПР вже 20+ років і їм нафіг не потрібне громадянство Канади.
-
Тобто ви не хочете бути громадянином України. Правильно я вас розумію? Це ваше право. Але це не означає що держава повинна вам надавати відстрочку
-
Багато хто і до початку війни хотів виїхати і по якимось причинам не міг.
-
І все отримав?
-
Бо законно виїхали і скоріш за все не мали ще до війни ні наміру ні планів жити в Україні
-
Почитаю Цікаво буде. Вот тільки Зеленський в нас не диктатор. Чи ви не згідні ? Але я також читав фінську війну проти СРСР. В якій Фінляндія зберегла свою незалежність. То там була диктатура
-
✅Кожен може стати чарівником для хворих діток, сиріт! 🦸Долучайтеся - бути супергероями просто💪😇
-
Всі да не всі. Нагадате у кого 100% бронь.
-
Ага,особливо бачучи як часто за якісь дрібниці заявки повертають назад,а номінація то не резинова🤪
-
Я 12 лютого. Вже не можу дочекатись))
-
Ні,чекаю досі🤔в понеділок буде рівно 3 міс
-
ну судячи з новин, якщо ви надасте дані, то зможете скористатися консульскими послугами.
-
Сподіваюсь зустрінемось за місяці 3 в гілці хронології з таймлайном всього процесу 🤗
-
@Artemiik это может быть ваш звездный час. Пусть мут вас не спугнет
-
Господа ухИлянти, кто-нибудь знает ответ на вопрос, что делать если паспорт заканчивается в июле а в посольство записаться не мог и не могу уже пол года. Если всё же попасть в посольство и встать на учёт военный шанс дальше что то делать в плане перевыпуска паспорта существует ?
-
Все буде добре))) нас то не стосується...
12 Jan 2024, 17:45
159409/412098
about an hour ago