PR CUAET
-
Знов таки дуже слизьке питання, згідно з умов поновлення даних військового обліку, одним з пунктів є те, що ви повинні пройти комісію, а для цього ви повинні повернутися в Україну, або можна вважати, що ви не поновили дані, тому можна не надавати послуги… там все не чітко прописано, тому побачимо в червні
-
ось цей ваш допис, що одразу за п 4. чому ви почали з кінця? для того, щоб чоловіки йшли вмирати за державу, держава має бути такою, щоб віддати за неї найцінніше. Якщо б не корупція, у держави було б більше оснащення та грошей на забезпечення військових. чому робляться виключення для депутатів та іх родин, для багатодітних ( чим 3 дитини краще за 2) та багато чого іншого. Тому саме незначне, що чоловіки мають зробити-це ображатися
-
t.me/prcuaet/55035
-
🔴🔴🔴 Нагадаю знов про /report і правила ввічливості і поваги провсяк Дотримуємось конструктиву & тематики гілки Дякуємо 🔴🔴🔴
-
Может Остапу в личку напишите?) а ещё лучше откройте его профиль и увидете календли, там видны какие даты свободны
-
АОР це чудово, але кажуть, що комусь надходили листи з запитом на додаткову інформацію типу роботи, доходу і т.і. Є тут такі і чи багато вас?
-
Я додзвонилася до IRCC, це не легко було:) мені підтвердили, що я можу прикріпити той тест, що я не використовувала для ПР , і вона мені наголосила, що це зовсім не важливо, чи я подавала його раніше чи ні. Головне ім побачити мій рівень англійської мови підтверджений документально.
-
Не обовʼязково на функцію тюкати з цікавості 😉
-
Так таке вже років з 10