PR CUAET
-
Крч даже если отмечать в посольстве паспорт новый не получу верно ?
-
А як ви будете його подовжувати?
-
Когда на работе перестают платить зп либо заставляют выполнять доп обязаности на которые я не соглашался изначально я просто увольняюсь и иду работать в другую компанию. Все остальное тлен
-
Всем привет! Подскажите, пожалуйста, при смене работы должен ли ворк пермит быть больше, чем на год, или не обязательно? Думаю, нужно ли подаваться на продление или пока можно не трогать его
-
Будь ласка дивіться закріплені повідомлення. t.me/prcuaet/1783/128421
-
Так же делал, но была идея ещё старый паспорт со всеми штампами прикрепить, но как такой файл подписать, не додумался ....чтоб не запутать ircc
-
www.alberta.ca/aaip-alberta-express-entry-stream-how-to-apply#jumplinks-6
-
до того, що ви не зможете подовжити, бо всі міри куает діяли до 31 березня.
-
до 31 марта нужно было заехать по визе, причем тут действующий вп?
-
Добрый день, перевод вы у переводчика своего рассказа заверяли ? или он просто правильно помог перевести и вы английскую версию написали в заявке. Спасибо
-
це треба було зробити до 31 березня
-
Здесь многие пишут, что подавались на продление, вот и мне стало интересно
-
Коли почнуть розглядати, виявиться що майже у всіх щось не так як треба)) бо як мінімум фінансові документи не були у вимогах, а їх дозапитують. Виглядає так що це обов’язковий етап. Мовчу вже про кількість помилок які люди тут у чаті самі в себе знаходять. Декілька людей є з такими листами, пошукайте по словам reason for decision, дозапит. Або в трекері ще може бути видно
-
Чоловік подавався, тільки свою освіту додавав, без шкільного атестату, тільки дипломи
-
Благодарю за информацию 😊
-
Employer Declaration and Authorization
-
Дякую! Подивився. Склалося враження, що той аплікант подав не все і не так як треба. Цікаво, чи багатьом ще приходили такі листи?
-
а ещё я выше привёл статью кку за служебную халатность повлекшую за собой разве неприятности.
-
Наразі так. Якщо ви не входите в категорії обраних.
-
В цих листах друзи вказували номер їх PR , чи копию паспорта канадійського? Щоб підтвердити що вони канадійці
12 Jan 2024, 17:45
159451/467035
10 minutes ago