PR CUAET
-
дякую за відповідь, лише перепитаю, час навчання вказую від дати отримання бакалавру до отримання спеціаліста, вірно?
-
Чому кваліфіковані ноки 12 3 підходить для міграції по програмі кваліфікованих робітників Квебеку плюс франсе,за два роки точно вивчите
-
Скажіть будь-ласка, для громадянства потрібно буде здавати історію Канади та гімн чи ще й і мовний екзамен?
-
-
Не в кєбєку
-
До речі ( щоб вас потім не шокувало) відносно дітей - тут в школі кожен рік " тасують" склад класу, тобто напр. 1 класс ( 2-3 класи) , наступний 2 клас - вже переміішають і треба адоптуватися дитині знов, до того ж в 1 класі один вчитель, в наступному - інший, не так як у нас було з першого до четвертого той самий вчитель Не знаю чи я достатньо зрозуміло описала ситуацію, це в них не випадковість, це так вони вчать взаємоспілкуванню і налагодженню взаємовідносин Так що будьте готові до регулярної зміни коли спілкування дитини
-
Не потрібно, тільки спеціаліст
-
Дякую
-
доброго дня. підкажіть будь ласка, маю диплом бакалавра і спеціаліста, я так розумію в заявці WES вказую наявність лише диплому спеціаліста ( так як він вищий) , і кількість років навчання лише на спеціаліста ( 1,5 року) . додатково вказувати another credential - диплом бакалавра - і прописувати к-ть років (4 роки) не потрібно, вірно?