PR CUAET
-
Я подавалась 14 груднЯ, навіть запиту на біометрію не було ще...
-
Ну яка ви класна і чому ви маєте залишитись тут. Автори листів повинні мати чи ПР чи громадянство
-
Для депутатів і їх родин роблять виключення? Бо я про таке, чесно, ніде не чув. Є такий закон ? Хороше зауваження ви сказали. "В чому різниця між 2-ма дітьми і 3-ма" Тут я навіть не знаю що сказати. А тепер саме цікаве "держава має бути такою щоб віддати за неї найцінніше" Назвіть мені будь ласка державу за котру ви були би готові віддати найцінніше. Канада?
-
Вам спочатку треба заповнити інформацію про себе, потім про дружину. Наступне запитання чи проводите ви час разом більше ніж 60%, потрібно обрати YES (якщо це правда). Вже після того, ви надаєте інформацію про дітей, вказуючи чи проводите час разом з ними більше ніж 60%. В кінці документ підписують обидва із батьків, таким чином ви завірите, що обоє доглядаєте за дітьми.
-
Два клоуни, які уяви не мають яких зусиль та коштів вартує виростити 3х і більше дітей - лижуть один одному дупки 🐶
-
/mute 1w
-
Он указал только места где жили постоянно. Когда пару недель тоже были окна, когда жили в отеле, не указывали. Тоже не знали как. Решили так. Если что, мне кажется дозапросят.
-
Ещё нет, подали только вот 29 апреля🙏 надеюсь все подойдёт. Вообще много возникает вопросов при заполнении: места проживания, образование, рабочий опыт...( весь или по этому ноку) ...думаю у всех свое виденье как указывать. Мне кажется тут самое главное чтобы все чётко было с работодателем текущим, оффером, леттер оф емплоймент...
-
Вам зараз швидше всього дадуть мут