PR CUAET
-
Так мені трохи простіше в плані того що я маю спецільність нок 1 і можу працювати по ноку 0 але від того і хочеться якогось розуміння. Пс в Україні гайки і не відкручували якщо чесно але там все ж зрозуміло чому. Тут це просто популізм Лего і тупі спекуляції.
-
Наша дочка подалася від свого імені і отримала ВП. Також 16 років. Так простіше, зрозуміло як відповідати на питання. Я пробувала від свого імені подати її, то коли почала заповнювати заплуталася які питання для неї і які для мене. Потім почитала пост вище, що хтось подавав дитину від імені дитини, і все спрацювало.
-
Привіт! Підкажіть як правильно зробити?! Чи вже не варто щось робити?! В мене з старшими дітьми віза вклеєна від жовтня 2022 року, чоловік здав біометрію в кінці січня 2023, запит на вклейку прийшов 15 жовтня, в силу багатьох обставин він зможе вислати його лише в середині січня 2024. В 2023 у нас народилася дитина на території ЄС, сьогодні спробувала заповнити наймолодшому анкету по куает, там пише, що я не в Канаді і заповнити анкету НЕ можу. Як нам тепер виїхати, щоб все було по програмі до 31 березня 2024року?
-
Підкажіть, дочкі 16 років, закінчується візітор рекорд, чи можу я подати на ворк перміт для неї?
-
Добрий день, хто може під казати ,коли подаватися на PR , дитині 14 років , ( з чоловіком в розводі) чи потрібен його дозвіл ? Чи якісь від нього документи? Він воює , і з нами не спілкується .
-
Так можна. Після подачі онлайн вам прийде через 24 год лист в якому вказано що ви маєте право працювати дальше до отримання результату.Якщо у вас закінчиться хелс картка то можна по цьому листі продовжити. Правда не всюди це роблять. Не знаю як щодо сін номера. Адже він також до кінця ворк перміта. Якщо податися у письмовому варіанті то ці всі листи що приходять онлайн після подачі ви можете не отримати. І на сайті вказано що тільки люди з особливими обмеженнями можуть так подаватися. Як попадете на офіцери який захочить перевірити вас то не будете раді що подалися листом
-
Будь-який паспорт можуть залишити для візового сліду. Пробʼють дірки, анулюють в системі і можете користуватися навіть візами із цього паспорту які ще дійсні.
-
Добрий день всім! Виловила дату на новий паспорт у консульстві Торонто на 18 грудня, але з Калгарі дуже дорого летіти, чи є хтось, кому буде зручно обміняти час в Едмонтоні на Торонто? Чи взагалі так можна зробити?
-
Дякуйте Богу Далеко не всі мали таку можливість ( по різних причинах) і коли Вам щось тяжко, подумайте про них і Вам зразу полегшало, і з новими силами - вперед Імміграція не може бути легкою за оприділенням А "гайки закручують" реально зараз в Україні Квебек "країна в країні", вони вже не вперше активізувати "фракізусьон", просто вы попали на черговий етап, оце трохи потиснути і заспокоються
-
-
консульство в Едмонтоні вимагало заяву на залишення старого паспорту. можливо інші консульства - свої правила
-
Как и везде. Если ехать ради пр, Манитоба. Я не как имммиграет ехала. Чисто пожить какоето время
-
Он-лайн, в кабінеті.
-
А як саме ви виправляли?Ви подавали відповідний лист?В мене при отриманні першого перміту не поставили дефіс в прізвищі. Хоча в анкеті на куает він був. Все згідно паспорта. При знятті обмежень тобто вже в другому він є. А при отриманні третього тому що другий вже закінчується в мене його знову нема. Через це платанина в хелс картці і не тільки.Там де в мене перше прізвище всі думають що це middle name.Не розумію чому це так якщо один кабінет і в ньому дві заявки в двох по різному.І як в першому випадку так і в другому заповняла правильно. Перші літери з великої букви. І в третьому перміті получилося так як і в першому.
-
Якщо він в Вас ще дійсний, то його залишають Вам без заяви
-
Просто кєбєк починає злити саме зажиманням гайок без періоду адаптації. Навіть для пермітів
-
якщо перший паспорт прострочений- його вам не залишуть