PR CUAET
-
Страждають прості російські солдати 😅. А у всьому винні дипломати що не змогли договоритися. Вот якби договорились і Україна капітулювала без бою, тоді би і не прийшлось простим російським солдатам страждати 😅
-
Ви чули таку фразу і знаєте, хто це сказав?: "Мы хотим жить. Наши соседи хотят видеть нас мёртвыми. Это оставляет не слишком много пространства для компромисса"
-
за часом Торонто? ранку чи вечора?
-
Торонто і Оттава о 6, Едмонтон - о 7
-
в мене немає фейсбука. . . не можу зареєструватися
-
Вечора. Ви всю інформацію можете дивитися на їх сторінці у фейсбук
-
Правильно я вас зрозумів? 😅
-
Добрий вечір, ні, не було додаткових запитів, просто ця відповідь через якийсь час після аплікації прийшла. Я подавала окремо на дитину на продовження візітор рекорд.
-
Тоді слідкуйте тут за інформацією
-
Точно. Я аж розплакалася 😥. Бєдниє рускіє мальчікі
-
Скажите ,пожалуйста, а по справкам о несудимости готовили по главному офису компании или по флагу судна, на котором находились?
-
думаю навіть ircc не знають відповіді..
-
Було
-
Супер🙏спасибо большое!
-
тобто, навіть Submitted не було?
-
Только украинскую и более чем достаточно.
-
Тож вам краще подаватися дитині на візитор рекорд, коли вже матимете свій продовжений (у разі, якщо ви вже подалися до 31 березня). І тоді вже на основі вашого і дитині мають продовжити
-
Ну, у листі вказано, що відмова через те, що вже маєте діючий Візитор рекорд. А оскільки у вас ворк перміт до тієї ж дати наразі, то вони вирішили, мабуть, не продовжувати дитині. Оскільки дитина не може сама бути в Канаді без батьків (Це моя думка, звісно, можу помилятися)
-
Вже був, такий самий. Не було ажиотажу десь в літку 2022
-
Це з власного досвіду. У мене свідоцтво було російською, а всі інші документи українською. То я просив перекладача перекласти як з української, щоб співпадало з закордонним паспортом. І перекладач мені сказав, що багатьом так роблять. Але як вимагає закон, я без поняття)
12 Jan 2024, 17:45
Post 159767 of 401500
about a minute ago