PR CUAET
-
Якщо домовитися з росією, то жертв буде ще більше, ніж від війни. Чи ви не в курсі, скільки мільйонів українців знищила раша в Україні, Казахстані, країнах Балтії та інших країнах СРСР у міжвоєнний та повоєнний час. Тому у разі перемоги над лаптєрейхом навіть при затяжній війні жертв буде менше, ніж було б, передавши частину України терористичному угрупуванню "російська федерація"
-
t.me/prcuaet/154858/167715
-
создаю аккаунт, как сказано в письме от Альберты...но у меня пока нет никаких местных документов, я живу пока в Торонто...однако мне пришло письмо, что мой аккаунт создан... Вопрос: так и должно быть? Подтверждение личности документами с Альберты нужно чтобы потом решать бытовые вопросы? Для подачи на номинацию просто созданного кабинета достаточно? Просто на Tech Pathway могут подаваться и вне Канады и у них точно нет местных документов
-
#новини В ОПЛАТУ вважають, що ЄС зрештою ухвалить спільне рішення щодо повернення українських громадян призовного віку до України. Названо «дивною репутаційною складовою», коли багато молодих людей у перші місяці повномасштабної війни встигли виїхати з України, і «мало того, що ведуть бездіяльний спосіб життя, так іще й маніфестують це й у такий спосіб погіршують репутацію України на зовнішніх ринках» #новини #мобілізація
-
Куплю USDT
-
-
Можна ставити ворни чи мʼют - проте ми просимо просто перейти в гілку іншу. Все
-
цього ніхто не знає...нажаль(
-
Дякую вам за пораду, чи можу я тепер внести зміни в свою податкову декларацію, чи це вже запізно?
-
Перейдіть, і продовжуйте, як це зробили інші люди.
-
Дякую
-
Доброго вечора. Таке питання. Ми отримали хелс карту. Відправили на бенефіт карти Альберта.чекали майже 2 місяці нічого. Позвонили спитали то казали немає наших даних взагалі відправили знов і пройшло вже 2 тижні і нічого. Вони сказали що за тиждень має прийти .Може хтось підкаже що робити куди звертатися?