PR CUAET
-
Спробуйте через лінки знайти посилання
-
Звісно, варіант перепочити - це просто відтермінувати все те саме, можливо навіть в більших масштабах. Варіант Кореї - для цього треба щось визнавати хоча б на словах для того щоб як мінімум призупинити кацапів інакше який їм сенс не продовжувати наступ та обстріли. А до заморозки в будь-якому розумінні цього слова нікого не готували і такі тези ніколи не звучали (хіба статті Залужного, але то було швидше військова, а не політична заморозка) Як з цього виходити ніхто з нас не знає, але ми не політики. Біда в тому, що і вони уявлення не мають також Останніми днями багато було аноносовано щодо мирної платформи в чеврні, може після того буде вимальовуватись якась позиція
-
Міністерство юстиції не важливо на якій мові головне щоб Вам підписали або місцевий нотаріус якщо не знайдете то звертайтесь до Ольгичуда ще в Реджайні є
-
Добрий вечір.А в які години можна прийти,щоб,можливо,прийняли?
-
wp и иммиграцией занимается ircc. по вашему uci вы как на ладони. это как ваше днк. а еще вас можно легко найти по имени и дате рождения. там все о вас известно, включая в каком вы статусе в канаде
-
Дякую! Я так подумала теж, але вагалась, вирішила запитати, може, у когось був такий самий досвід.
-
А коли статус вперше помінявся?
-
Я брала довіреність в Україні приклад писала дані пішла до місцевого нотаріусу з цим документом пояснила що це за документ і для чого без перекладу ( можете зробити переклад для того щоб він зрозумів що там написано ) вони поставили дату підпис та свою печатку Далі ви берете цей документ і відправляєте ( можете сами привезти ) міністерство юстиції в Саскачевані знаходиться в Реджайні я відправляла поштою прикріпила чек з оплатою на послуги 50$ і конверт на зворотню доставку. Прийшла моя довіреність готова з апостилем ( відправляла без перекладу )
-
Я не думаю что wp выдает тот же отдел который занимается гуманитарной программой. Если у вас есть точная информация, что не надо не кого уведомлять-поделитесь пожалуйста. Я Вам буду очень благодарна. Если я точно знаю ответ на вопрос я просто отвечаю и не саркастирую по поводу вопроса. С местной бюрократией и заполнении десятков форм уже и не знаю, что кому еще надо отправить чтобы потом не было проблем. Спасибо
-
даже если откроют, программу закроют в тот же день, если больше мест не выделят..
-
На чем основана такая уверенность?
-
war.obozrevatel.com/ukr/u-minoboroni-skazali-skilki-koshtue-zabezpechennya-odnogo-soldata-zsu.htm Просто оставлю это здесь)) Эх, хорошо моют
-
Орківська дезінформаційна компанія для підриву будь-яких процесів в середині України чи легітимності влади це теж фронт. Тому їм на руку чвари, політичні чи будь-які інші що вносять резонанс у суспільство Не розумію чому наші люди ладні один одного згризти через ті чи інші переконання - в нас один ворог, що скидає КАБи на мирні квартали і бомбить родильні дома, хвалячись цим. Нам є кого ненавидіти
-
12 січня подали документи. Вчора прийшов лист щоб подати звіти по зп за останні 3 місяці. Сьогодні отримав номінацію. Статус як такий не скажу коли і як мінявся при цьому.
-
Там покрокова інструкція як і куди відправляти чи відвезти самому 👆якщо ви знаходитись в Саскачевані
-
Так що робити?)) Написати їм? Як?
-
Саме тому в усіх анкетах вимагають вказувати знову і знову те саме
-
это непосредственно вопрос анкете. а не досылание нового пермита. у ircc есть вполне исчерпывающий список того, что они простят обновлять/им сообщать ircc.canada.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=052&top=3
-
Доброго вечора! Чи є інформацію, коли знов слоти виставлятимуть?
-
Ніхто не буде вас шукати по імені, якщо в цьому нема якоїсь надзвичайної необхідності. Офіцер просто попросить знову надати документи, щоб не витрачати на вас зайвий час
12 Jan 2024, 17:45
159936/472589
about an hour ago