PR CUAET
-
На чем основана такая уверенность?
-
war.obozrevatel.com/ukr/u-minoboroni-skazali-skilki-koshtue-zabezpechennya-odnogo-soldata-zsu.htm Просто оставлю это здесь)) Эх, хорошо моют
-
Орківська дезінформаційна компанія для підриву будь-яких процесів в середині України чи легітимності влади це теж фронт. Тому їм на руку чвари, політичні чи будь-які інші що вносять резонанс у суспільство Не розумію чому наші люди ладні один одного згризти через ті чи інші переконання - в нас один ворог, що скидає КАБи на мирні квартали і бомбить родильні дома, хвалячись цим. Нам є кого ненавидіти
-
12 січня подали документи. Вчора прийшов лист щоб подати звіти по зп за останні 3 місяці. Сьогодні отримав номінацію. Статус як такий не скажу коли і як мінявся при цьому.
-
Там покрокова інструкція як і куди відправляти чи відвезти самому 👆якщо ви знаходитись в Саскачевані
-
Так що робити?)) Написати їм? Як?
-
Саме тому в усіх анкетах вимагають вказувати знову і знову те саме
-
это непосредственно вопрос анкете. а не досылание нового пермита. у ircc есть вполне исчерпывающий список того, что они простят обновлять/им сообщать ircc.canada.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=052&top=3
-
Доброго вечора! Чи є інформацію, коли знов слоти виставлятимуть?
-
Ніхто не буде вас шукати по імені, якщо в цьому нема якоїсь надзвичайної необхідності. Офіцер просто попросить знову надати документи, щоб не витрачати на вас зайвий час
-
www.saskatchewan.ca/government/notarized-documents-legislation-maps/authenticating-notarized-documents
-
Так все вірно
-
Почала заповнювати заявку Tech Pathway. @OstapBosak @ahadepsm а що це за код вони питають? NOC?
-
sin как раз надо продлить, если срок его закончился. если хелс карта закончилась, то и ее надо продлить. дата действия прав указана на правах хотите досылать новый wp ircc, досылайте. ваше право.
-
Повідомляти обов'язково . Через веб.форму
-
Я знаходжусь у Калгарі, то я вже тут знайшов українского нотаріуса, зараз нам з України відправлять готовий бланк роздрукуємо підпишемо та підемо до них вони далі зроблять усе! Дуже дякую вам за допомогу
-
Я это читала. То есть выходит, что про wp не надо сообщать. Просто разговаривала с женщиной, так она говорит что когда новый wp надо и sin менять и хелс карт и права и всем сообщать ( она так делала) и я запуталась совсем 🤷🏻♀️🤦🏻♀️
-
Спасибо .
-
Скажіть , будь ласка-де на це офіційне посилання. Бо я його не знайшла (. Дякую
-
Тоді очікуємо разом 🤗Дякую
12 Jan 2024, 17:45
159946/467426
less than a minute ago