PR CUAET
-
Привіт.Хто подавав на продовження дитячого стаді перміту в нас паспорт був короткий ми зробили новий і по ньому подались але вже 3 місяці тиша.Я вже переживаю може щось не так подали?Напишіть скільки чекали.Дякую
-
На тому, що на даний момент квоти на 2024 рік вже забиті. AOS 5200 заявок (і це не рахуючи тих, хто з 2023 лишився, бо квоти закінчилися), Rural під 2000 заявок, tourismand hospitality близько 500 (і вони пообіцяли цього року ще один інтейк зробити, а значить буде ще +500 мінімум). І що виходить? 8000 уже забиті. А треба ще під EE стріми лишити місць, якраз в ЕЕ кваліфікованих праціаниках вони зацікавлені набагато більше, ніж в кому попало під AOS. Ну а далі - робіть висновки...
-
дуже дякую!
-
@OstapBosak Підкажіть, що це може бути: створила профіль ЇЇ два тижні тому – 441 бал. Сьогодні заходжу в профіль, щоб скопіювати дані для номінації - бал 452. Причин для цього немає: досвід роботи не став більшим, я не стала молодшою, мова не покращилася. У калькуляторі балів показує 441. Я збентежена, бо точно пам'ятаю, що було 441 коли я заповнювала анкету на Tech Pathway.
-
❗️Всі чоловіки від 18 до 60 років повинні з 18 травня оновити дані в ТЦК, — Генштаб Якщо у вас є висновок ВЛК, якому понад рік, то ви повинні пройти медогляд знову. Також, якщо чоловік виключений з військового обліку, потрібно буде все рівно прийти на оновлення даних. #новини
-
-
Як будете мати можливість створити CRA кабінет і мати до нього повний доступ, можна буде замовити виправлення онлайн через акаунт.
-
Може будуть розʼяснення щодо чоловіків за кордоном пізніше. Подивимось. Враження що зміни відбувається щодня
-
Выше остап отвечал, что не нужно
-
Для цього треба телефонувати в CRA і усно надавати їм цифри доходу з України.