PR CUAET
-
❗️Всі чоловіки від 18 до 60 років повинні з 18 травня оновити дані в ТЦК, — Генштаб Якщо у вас є висновок ВЛК, якому понад рік, то ви повинні пройти медогляд знову. Також, якщо чоловік виключений з військового обліку, потрібно буде все рівно прийти на оновлення даних. #новини
-
-
Як будете мати можливість створити CRA кабінет і мати до нього повний доступ, можна буде замовити виправлення онлайн через акаунт.
-
Може будуть розʼяснення щодо чоловіків за кордоном пізніше. Подивимось. Враження що зміни відбувається щодня
-
Выше остап отвечал, что не нужно
-
Для цього треба телефонувати в CRA і усно надавати їм цифри доходу з України.
-
Как раз таки про заграницу и консульские услуги ничего не сказано. Месседж на внутреннюю аудиторию
-
А мені навпаки синьо-жовта аватарка сподобалась, бо всі решта канадські групи в основному біло-червоні. З ніякими українськими каналами не спутаю, бо всі канадські в окремій папці
-
Ну значит данные никто за границей не обновит ибо зачем и тогда все их усилия умножатся на ноль
-
Доброго дня, мій NOC — 9411, рівень англійської C2, досвід в одній сфері діяльності рік і три місяці, чи підходжу я по програмі «Alberta express entry stream” на піар? Чи потрібно ще щось додати? Я поверхнево ознайомився з критеріями на сайті але можливо тут ще є хтось з цим номером NOC. Дякую