PR CUAET
-
Не зрозумів
-
А як тимхто не має права
-
вітаю, підкажіть будь ласка де знайти заяву щоб перший паспорт при собі залишити коли другий замовляєш у консульстві, бо знайшов тіки анкету на паспорт
-
я свою вдячність вже виплатив податками=) а от з тим зо далі поки незрозуміло
-
Тим не менше, я дуже вдячна Канаді ( це на додаток до попереднього маседжу)
-
Вот тоже про него слышал. А найти не могу. Свои уже посчитали😎
-
до цього і йде в моєму випадку мені то норм - а от за малого неприємно - тільки тут інтегрувався і знайшов друзів в садку
-
Можна отримати ПР в іншій провінції , потім повернутися у Квебек, якщо тут так сподобалось. Просто я можу порівняти умови для біженців ( не має значення з якої країни) і умови, які мають наразі для українців Повірено власним досвідом
-
Там є ліміт годин наче не можу знайти де але десь було
-
Говорил знакомый с вечернего курса, что в прошлом году ему пришел чек в конце года сразу все)) так что не отчаивайтесь😁
-
Тоже надеюсь. Может с забастовкой связано. Хотелось спокойно закончить еще восьмой уровень, закрепить все, что выучили. И тогда в бой, в большую жизнь😂
-
Если бы это было безперспективным, этим бы не занимались. Но понятно у каждого свой кейс. По своему я проконсультировалась, что б быть уверенным в стратегии. По вашему тоже советовала бы поговорить с профессионалами, не по догадкам в чатах принимать решения
-
Может это не перестали, а задержка. Нам тоже в этом году учебном заплатили только за первый месяц. Говорят нужно ждать. Не скажу где почитать, так как эту информацию мне давала сотрудница, ответственная за регистрацию в прошлом году. Но если вы позвоните на горячую линию МИФИ, думаю сможете получить ответ
-
Бо по фактц для частини українців пр дали просто так і це трохи ображає інші 92%😂
-
Ніхто не каже що мало зробили. Але якось наполовину. Бо з Кєбєком кейс саме в тому що закрили всі англофонні можливості. Я наприклад спокійно проходжу ісюди крім кєбєку хоча коли їхав рфк тому прохожив сюди😂
-
Там була обмежена кількість біженців Я нічого не забула, бо у свій час я отримала ворк перміт тільки через два роки і , якби виїхала з країни, то не змогла б повернутися ніколи, а зараз можна виїжджати - заїжджати Це все дуже добре, треба цінувати, що Канада так поставилася до українців
-
Та й Кєбєк був трохи адекватніше в правилах.
-
Я як раз уявляю бо дивися на Канаду ще у 2018. Потім ковід, і малий скорегували плани
-
Іншим надавали пр якщо ви забули. Сирія, Афган і тд
-
Work permit зразу в аеропорту, фінансова підтримка (3000, 1500) Це ніщо? Іншим нічого такого не надають, отримати закритий ворк перміт дуже складно Просто новоприбулі навіть не уявляють собі як "дістається" Канада іншим
12 Jan 2024, 17:45
15999/468206
2 minutes ago