PR CUAET
-
Ну, за це прохання я знаю, але ви пишете що квоти на 2024 рік вже забиті! Що по AOS вже 5200 заявок! Де ви взяли ці цифри? Бо на сайті Альберти є цифри по AOS тільки за 2023 рік, а точну інформацію щодо квот на 2024 рік вони нададуть тоді коли ця інформація буде відома! Отже ще немає тої інформації виходить, тому і питаю де ви берете статистику за 2024 рік ?
-
Зараз заявки розгрібають, але це нічого не змінює: на AOS подалося близько 5200 людей. Було багато тих, кому одобрили заявку наприкінці 2023, але номінацію видали вже в перший робочий день 2024. Скільки їх я не знаю, статистики немає, пару сотень точно є
-
Я б не була так впевнена що прям ніхто.
-
Вам приходив лист після отримання ними (CRA) першої декларації? GST/HSTC notice Goods and services tax/harmonized sales tax credit (GST/HSTC) notice We cannot calculate the amount you may be entitled to receive for all periods because we do not have all the necessary information. If you provide the information we ask for in the Explanation section, we will process it and let you know if you are entitled. Explanation We cannot calculate the amount of the GST/HSTC you may be entitled to receive for July 2023 to April 2024 without the following information: - your world income, converted to Canadian dollars, for the period in 2022 before you came to Canada - your spouse's or common-law partner's world income, converted to Canadian dollars, for the period in 2022 before he or she came to Canada Якщо так, як ви надали їм ту інформацію?
-
Вітаю Со е тут ті люди що оформлювали нові паспорти в консульстві в едмонтоні 21/03/2024 ? Маю питання Надіслав купу імейлів на адресу консульства з заявою що до доставки за допомогою dhl і квитанцію про оплату і з проханням підтвердити що вони це отримали відповіді нуль з 01/04/2024 вже і в МЗС писав листа з метою дізнатись де той паспорт відповіді нуль глуха тиша…. Це нормально взагалі ? Паспорт в дії з моменту виготовлення 28/03/2024 а від наших «братушок» мертва тиша
-
Всім привіт. Будь ласка може хтось знає. У мене паніка. До 31 березня була можливість подати аплікацію на подовження ворк перміту ще на три роки. Я подала на себе і на дітей. Вчора отримала нові Візітор рекорд на дітей. Старі були 29.10.2022 - 28.10.2025. Нові 25.04.2024 - 25.10.2024. Замість трьох років - 6 місяців. MUST LEAVE CANADA BY 2024/10/25. Я трохи в шоці. Може хтось знає, чи скасовують нові документи попередні? По мені відповіді ще нема, лише дитячі отримала.