PR CUAET
-
Як на мене якщо не має дітей шанси суттево скорочуються. Безумовно якщо у вас не має інших чинників крім перелічених вами ґ, наприклад не можливість переїхати до іншої провінції де легше отримати ПР, або по хворобі яка унеможливлює подання на ПР, або якось тривалої інтеграції у місцеве суспільства типу церкви, волонтерства.
-
Коли заїхали в Канаду в було отримано фінальне рішення по перміту?
-
t.me/prcuaet/55035
-
При подачі на PR, хто вважається членом родини, на кого потрібно фотографію, біометрію та довідку про несудимість? Наприклад, подаємось ми з хлопцем. У нього є повнолітня дитина та батьки, у мене - брати та батько. Усі вони не в Канаді, від нас не залежать, до Канади не збираються. Нам потрібні їхні фото / біометрія / довідки?
-
Можете написати точні дати? Або перевірити самостійно : www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures.html
-
Про загальні вимоги : t.me/prcuaet/4/169101
-
Можете подати на подовження, заплативши гроші і лише на загальних умовах Подовжений перміт, якщо дадуть, буде такий самий лиш з довшим терміном
-
І я не телефонувала, як в 23 подала на climate incentives все що просили , так і нарахували дитячі без додаткового подання і дзвінків. Так само і з дісабіліті такс .
-
Думаю що так
-
Нові документи не скасовують попередні. Усі документи є діючими
-
Від вашого бажання тут не багато залежить. Читайте вимоги - подавайте якщо відповідаєте - далі рішення імміграційного офіцера