PR CUAET
-
Доброго дня! Підскажіть, якщо є номер кейсу і вже підвʼязав аплікацію до трекеру то це значить що лист AOR вже було надіслано ?
-
ну у меня просто пермит кончается скоро и я просто хотел бы что бы у меня остался куает и в следующем пермите
-
Дякую за відповідь!
-
Читайте вище загальні умови Просто так бо вам захотілось подовження вже не зробити
-
Фото і біо - точно (знайомі надавали), на рахунок довідок не знаю …
-
Це рішення офіцера Але, так, якщо подовження буде - в ідеалі буде і ремарка
-
то есть если на пермите уже есть куает, то выдадут тоже с куаетом?
-
Усе потребує - і фото, і біо, і довідки?
-
Уже дивно
-
Не зрозумів питання
-
Я не помітив особливої різниці в людях, всюди є унікуми і підлі люди. Дивує більше стан медицини і те що ця *опа всім підходить
-
Й перейдіть у відповідну гілку будь ласка: t.me/prcuaet/19036
-
Мы подавали сами, ничего сложного. Тем более если кейс простой.
-
До речі, можливо в когось є потреба/бажання купляти крипту регулярно за готівку в Торонто або навколо? Пишіть в приват
-
А в чому зміст?
-
@nohave 🤝
-
сорри за оффтоп, а что тут не так в медициной? приехал с кучей хроники лекарства показал - вот тебе рецепты анализы, узи - держи, на след день сдал после них направление к нефрологу , эндокринологу - без проблем Ребенку педиатр, невролог, ээг мозга - до 3 мес ожидания и все есть а где лучше?)
-
сорри за оффтоп, а что тут не так в медициной? приехал с кучей хроники лекарства показал - вот тебе рецепты анализы, узи - держи, на след день сдал после них направление к нефрологу , эндокринологу - без проблем Ребенку педиатр сразу, невролог, ээг мозга - до 3 мес ожидания и все есть а где лучше?)
-
Скільки пройшло часу після оплати послуг DHL? Тиждень?
-
Гілка інша: t.me/prcuaet/175896 @nohave Depth
12 Jan 2024, 17:45
160076/427510
less than a minute ago