Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t487228883T Offline
    t487228883T Offline
    Yulia Pavlenko
    wrote on last edited by
    Говорил знакомый с вечернего курса, что в прошлом году ему пришел чек в конце года сразу все)) так что не отчаивайтесь😁
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vitaliy Todorov
    wrote on last edited by
    Тоже надеюсь. Может с забастовкой связано. Хотелось спокойно закончить еще восьмой уровень, закрепить все, что выучили. И тогда в бой, в большую жизнь😂
    1 Reply Last reply
    0
  • t487228883T Offline
    t487228883T Offline
    Yulia Pavlenko
    wrote on last edited by
    Если бы это было безперспективным, этим бы не занимались. Но понятно у каждого свой кейс. По своему я проконсультировалась, что б быть уверенным в стратегии. По вашему тоже советовала бы поговорить с профессионалами, не по догадкам в чатах принимать решения
    1 Reply Last reply
    0
  • t487228883T Offline
    t487228883T Offline
    Yulia Pavlenko
    wrote on last edited by
    Может это не перестали, а задержка. Нам тоже в этом году учебном заплатили только за первый месяц. Говорят нужно ждать. Не скажу где почитать, так как эту информацию мне давала сотрудница, ответственная за регистрацию в прошлом году. Но если вы позвоните на горячую линию МИФИ, думаю сможете получить ответ
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mykhailo Karnaukh
    wrote on last edited by
    Бо по фактц для частини українців пр дали просто так і це трохи ображає інші 92%😂
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mykhailo Karnaukh
    wrote on last edited by
    Ніхто не каже що мало зробили. Але якось наполовину. Бо з Кєбєком кейс саме в тому що закрили всі англофонні можливості. Я наприклад спокійно проходжу ісюди крім кєбєку хоча коли їхав рфк тому прохожив сюди😂
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetyana
    wrote on last edited by
    Там була обмежена кількість біженців Я нічого не забула, бо у свій час я отримала ворк перміт тільки через два роки і , якби виїхала з країни, то не змогла б повернутися ніколи, а зараз можна виїжджати - заїжджати Це все дуже добре, треба цінувати, що Канада так поставилася до українців
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mykhailo Karnaukh
    wrote on last edited by
    Та й Кєбєк був трохи адекватніше в правилах.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mykhailo Karnaukh
    wrote on last edited by
    Я як раз уявляю бо дивися на Канаду ще у 2018. Потім ковід, і малий скорегували плани
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mykhailo Karnaukh
    wrote on last edited by
    Іншим надавали пр якщо ви забули. Сирія, Афган і тд
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetyana
    wrote on last edited by
    Work permit зразу в аеропорту, фінансова підтримка (3000, 1500) Це ніщо? Іншим нічого такого не надають, отримати закритий ворк перміт дуже складно Просто новоприбулі навіть не уявляють собі як "дістається" Канада іншим
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetiana
    wrote on last edited by
    Обираю щось не те і підтягує інші суми 😭
    1 Reply Last reply
    0
  • t5409428674T Offline
    t5409428674T Offline
    Petro Svidrak
    wrote on last edited by
    що означає - не можу? не проходить платіж?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetiana
    wrote on last edited by
    Заповнила заявку, а оплатити не можу 😂 підкажіть, будь-ласка, що потрібно обирати, щоб оплатити всі фі і біометрію за 2 дорослих і дитину?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Татьяна
    wrote on last edited by
    То обстоятельство, что город оккупирован - само по себе не основание для подачи по гумманитарке.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vitaliy Todorov
    wrote on last edited by
    Подскажите, где почитать про количество часов, за которые положена оплата. Учимся с женой на уровне 7в. Учимся 15 месяцев. Нам перестали платить стипендию. И куче других людей с курса. Не понимаем с чем это связано. Уровни мы проходили все с первого раза. Если где-то есть четкие условия за какое количество учебных часов платят, было бы здорово узнать.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Татьяна
    wrote on last edited by
    А получают?)))
    1 Reply Last reply
    0
  • t286329461T Offline
    t286329461T Offline
    Marianna Petrova
    wrote on last edited by
    Зарахується як магічтерський
    1 Reply Last reply
    0
  • t487228883T Offline
    t487228883T Offline
    Yulia Pavlenko
    wrote on last edited by
    До речі, можу з вами поділитися ще однією фішкою з приводу роботи зі свого досвіду. є така штука як Субвенція для адаптації іммігрантів. Наприклад, я за освітою бухгалтер, мала в Україні деякий досвід роботи. Знайшла роботодавця і вона запропонувала мені звернутись у сервіс Квебек за субвенцією. Вона покриває велику частину моєї з/п на термін до пів року. Мені її погодили. В процесі інколи приходить соціальний працівник, щоб допомогти нам з керівником в разі якщо є якісь питання один до одного, щоб відслідкувати мій прогрес, почути чи позитивні в мене та в неї враження. Таким чином уряд адаптує іммігрантів для роботи на кваліфікованих профессіях і слідкує чи роботодавець плідно навчає, а не просто має дешевого працівника. Тож усі отримують від цього плюс: я кваліфіковану роботу, директор - має компенсацію за час, який витрачає на має навчання. Деталі треба уточнювати у Service Québec, на які роботи це розповсюджується. Але ви можете дізнатись і використовувати це для пошуку роботи. І також не лякатись, якщо роботодавець запропонує подібне. Це не має нічого спільного з експлуатацією😊
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Fon K0rn
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, якщо в мене є український диплом бакалавра і український диплом магістра (менеджер інформаційних систем) з одного і того ж ВНЗ, то магістерський зарахується як магістерський рівень освіти, чи залежно від якихось обставин?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags