PR CUAET
-
сорри за оффтоп, а что тут не так в медициной? приехал с кучей хроники лекарства показал - вот тебе рецепты анализы, узи - держи, на след день сдал после них направление к нефрологу , эндокринологу - без проблем Ребенку педиатр сразу, невролог, ээг мозга - до 3 мес ожидания и все есть а где лучше?)
-
Гілка інша: t.me/prcuaet/175896 @nohave Depth
-
Десь так, але щоб вони трекінг номер прислали треба їм написати на почту. Залишаю почту з якої мені писали - можете написати і спитати статус вашої заявки [email protected]
-
Який стан медицини? У родички тут виявили рак. Лікують безкоштовно. 0 центів so far... Ви таке в Україні можете собі уявити? Громадянам, навіть не temporary??? Катаракта теж страховкою покривається, аналізи- все... walk in доступний знайти можна. Старість в Україні навіть з грошима -ризикове рішення..
-
Фолу або гілка медицина (смс перенесено туди)
-
З медициною давайте у флуд, бо тут знайдеться також немало людей з негативним досвідом користування місцевою медициною і це може перерости у велику дискусію.
-
@Heyheykkkk
-
Який стан медицини? У родички тут виявили рак. Лікують безкоштовно. 0 центів so far... Ви таке в Україні можете собі уявити? Громадянам, навіть не temporary??? Катаракта теж страховкою покривається, аналізи- все... walk in доступний знайти можна. Старість в Україні навіть з грошима -ризикове рішення..
-
Я з гострим болем в нирці мала чекати на УЗД 5 місяців)) тобто в волкін направленння дали на УЗД і йди чекай, пий знеболювальні. В емердженсі після годин очікування дали пейн кілер і сказали чекати свого узд. Вдома я би то УЗД пройшла би якщо не в цей же, то на наступний день. Ну, дякуючи філіпінській колезі на роботі пішла у таку контору де роблять УЗД вагітним типу 3д, meet with baby, фотки для гендер паті (медицинські не мають права робити). Але як то кажуть «по знайомству» і за кеш🤦🏻♀️ жіночка зробила узд, дала мені всі знімки устно розповіла в чому проблема. Ці знімки я відправила лікарю в Україну вона мені зробила призначення, я повернулась до волк-ін і там вже справді без проблем дали рецепт на потрібні ліки, а не на знеболювальні🤦🏻♀️🤦🏻♀️чоловік чекає прийому у профільного спеціаліста по його проблемі 1,5 року))) нє, ніяких проблем. А канадці в США на операції їздять бо то вони дуже багаті