PR CUAET
-
Візітор рекорд зазвичай видаються на 6 міс, cuaet була виключенням. 2 візітор рекорд у дитини на сьогодні - повноцінно діють. Чекайте свій вп і на основі нього перед закінченням візітор рекордів (за місяць здається, тобто у вашому випадку тобто 09.25)будете подавати на дітей
-
А є якась інформація скільки квот виділено на гуманітарну програму? 🤔
-
Думаєте продовжать дозволи на роботу? Ну тобто ясно що виловлювати депортувати не будуть. Але у батьків закінчиться дозвіл на роботу, а у дітей автоматично дозвіл на навчання. І все. Люди самі поїдуть
-
Вибачте, не зрозуміла. Що таке 2 візітор рекорд повноцінно діють? Обидва? І старий і новий? Якщо старий із довшою датою тоді я не маю подовжувати за місяць до терміну що вказано в новому?
-
Ви в якому місті плануєте здавати? Ідіть на оф сайт та перевіряйте наявність місць на тест по Вашій локації Зі свого досвіду- в мене було вільне тільки аж через місяць як я бронювала, бо найближчій тест у мене у Barrie і там всього 8 людей за раз приймають То як тільки зʼявляються місця їх одразу ж і розбирають В Торонто або в більших містах або якщо є можливість їхати далеко то я думаю що таких проблем немає
-
А ще цікаво як вони обирають. От поступають заявки. Набрали вони 12 тис вже. А ще попереду пів року. Що з іншими?
-
Ну може то саме в Альберті і BC така проблема, бо іншим як не почитай все швидко дають і лікують)) Але як на мене що стосується діагностичної та профілактичної медицини тут біда. З іншоі сторони якщо ти приходиш на прийом з переліком аналізів і ліків що тобі потрібні, то принаймні у нас в волкін ніхто дуже не париться з перевірками,а дають рецепти та направлення куди треба. Головне мати гарного лікаря в Україні та гроші якщо зо злітати в Мексику чи Європу.