PR CUAET
-
Всем привет! Собераюсь подаваться на International stream SINP. Уже работаю на работодателя в Саскатчеване и прошу JAL, TEER 3. Он считает, что ему нужно выставлять обьявление о поиске сотрудника и ждать мин 30 дней, перед тем как податся на JAL. Подскажите пожалуйста, есть ли необходимость для рекрутинг процесса в этой ситуации? Если нет, то где эту информацию найти?
-
так. після отримання AOR (номер аплікації, приходить разом з запитом на біо) вона реєструє (лінкує) подану аплікацію в GC Key account
-
Де саме в Альберті? В Онтаріо та Квебеку буває дуже значна різниця між великими містами та середними та невеликими. Щодо "культурної" теми то так, індиферетно лікарям все та не полюбляють слухати про симптоми які не підтримують діагноз який вони поставили :)
-
Тобто вона може сама його створити? Бо вся ж подача від її імені. Дякую за відповідь
-
Можливо кожен пайчек, допустим 20 cad відкладати?
-
Всім привіт! Приходив запит на додатковий документ 6 березня, 7 березня було оновлено в трекері, що отримали і далі тиша (бекграунд чек з 14 лютого, біо+мед комплітед). І от майже через 2 місяці прийшов на пошту лист, що вони отримали якийсь документ і більше ніяких оновлень. Я вже не знаю, що це значить і чому так довго, в в штати подорожей не було 🫠
-
З военкою дуже обережно, можуть завести діло. Є ККУ 335 наче, чи шось таке. Там ухилення офіцерського складу. Вони не часто роблять це, але можуть(
-
по этой теме, вот что я нашла на оф сайте, все таки JAL
-
Ідеться про те що якщо людина може виїхати з Канади якщо закінчиться статус, то в чому тоді зміст гуманітарного кейсу? Люди які дійсно мають серйозні гуманітарні обставини, будуть залишатися в Канаді з статусом чи без. Тим більше що можна за цей статус додатково боротися завдяки тому ж ТРП