PR CUAET
-
Всім привіт! Приходив запит на додатковий документ 6 березня, 7 березня було оновлено в трекері, що отримали і далі тиша (бекграунд чек з 14 лютого, біо+мед комплітед). І от майже через 2 місяці прийшов на пошту лист, що вони отримали якийсь документ і більше ніяких оновлень. Я вже не знаю, що це значить і чому так довго, в в штати подорожей не було 🫠
-
З военкою дуже обережно, можуть завести діло. Є ККУ 335 наче, чи шось таке. Там ухилення офіцерського складу. Вони не часто роблять це, але можуть(
-
по этой теме, вот что я нашла на оф сайте, все таки JAL
-
Ідеться про те що якщо людина може виїхати з Канади якщо закінчиться статус, то в чому тоді зміст гуманітарного кейсу? Люди які дійсно мають серйозні гуманітарні обставини, будуть залишатися в Канаді з статусом чи без. Тим більше що можна за цей статус додатково боротися завдяки тому ж ТРП
-
У вас скінчився, коли ви вже працювали, а тут ще не розпочала роботу. Так, я звернулась до service Canada , чекаю на результат. Не думаю, що буде скоро
-
Спасибі за відповідь
-
В інший групі, чуваку на фед етапі вліпили кримінальну справу. Скоріш за все іміграція накрилась мідним тазом. Він наче через шлях виїздив, так шо тцк чисто на принцип пішли 🤷♂️ Хоча могли забити