PR CUAET
-
Я вище писала, що можу помилятись, але чіткого спростування не знаходжу, бо на сайті пише що остаточного числа квот ще не має, от і все. І звісно хочеться вірити в краще, бо час йде і маємо тільки невизначеність
-
Ааа, ну тоді ок. Відкладати можна скільки хочете. Просто в кінці року коли робите декларацію декларуєте скільки поклали, щоб їх забрали з вашого сумарного доходу для оподаткування
-
по этой теме, вот что я нашла на оф сайте, все таки JAL
-
Штат Вашингтон. Самий зелений і красивий . Тут майже не буває морозів і м'яке неспекотне літо. Але не підійде тим хто не любить дощ, бо дощі тут всю зиму і весну
-
Позашкільна освіта необов'язкова для життя. Більше того вона зараз часто більш шкідлива для фінансового майбутнього. Особливо якщо вчимося на якийсь умовний маркетинг
-
Не все безнадійно, питання більше в тому наскільки вам Канада необхідна, і на що ви готові щоб за неї воювати. Деякі люди умудряються по 10 років жити легально в Канаді поки суди всякі і ркмовали намагаються проти них виконати.
-
А коли буде ТРП то буде новий легальний статус
-
які саме варіанти?
-
Це не завжди так. Школи часто будуть приймати дітей і довше
-
Тимчасово так. Але це відкриває право отримання ТРП.
-
Ідеться про те що якщо людина може виїхати з Канади якщо закінчиться статус, то в чому тоді зміст гуманітарного кейсу? Люди які дійсно мають серйозні гуманітарні обставини, будуть залишатися в Канаді з статусом чи без. Тим більше що можна за цей статус додатково боротися завдяки тому ж ТРП
-
💳Хто бажає долучитися та допомогти створити хворим діткам свято?
-
У вас скінчився, коли ви вже працювали, а тут ще не розпочала роботу. Так, я звернулась до service Canada , чекаю на результат. Не думаю, що буде скоро
-
В как погода между флоридой и Вашингтоном? Например, Северная или Южная Каролины?
-
Спасибі за відповідь
-
В інший групі, чуваку на фед етапі вліпили кримінальну справу. Скоріш за все іміграція накрилась мідним тазом. Він наче через шлях виїздив, так шо тцк чисто на принцип пішли 🤷♂️ Хоча могли забити
-
А как вам идея обновить данные , но адрес проживания указать оккупированную территорию?
-
Син ще не повнолітній а чоловік таки да ) тому зовсім не бачу варіанту для повернення
-
Многие закончили военные кафедры когда-то и выехали. Даже не знаю можно ли в такой ситуации уточнять данные
-
Хотя я не проходив ніяку військову кафедру і т.д. Просто дані оновлювати не збираюсь, а що за це на мене повісять не відомо
12 Jan 2024, 17:45
160194/474652
18 days ago