PR CUAET
-
Спасибі за відповідь
-
В інший групі, чуваку на фед етапі вліпили кримінальну справу. Скоріш за все іміграція накрилась мідним тазом. Він наче через шлях виїздив, так шо тцк чисто на принцип пішли 🤷♂️ Хоча могли забити
-
Син ще не повнолітній а чоловік таки да ) тому зовсім не бачу варіанту для повернення
-
Хотя я не проходив ніяку військову кафедру і т.д. Просто дані оновлювати не збираюсь, а що за це на мене повісять не відомо
-
Так, звичайно 👍
-
Я просто тільки планую переїжджати з Європи до Канади. Боюсь що до того моменту як я буду подавати на ПР в мене вже може бути кримінальне провадження
-
Прикол в тому шо пофіг коли і як ти виїхав. Я точно не памʼятаю де, але ті хто військову кафедру закінчили, вони давали присягу, тому після оголошення військового стану і мобілізації повернутись 😔
-
Це я не знаю
-
І що робити в такій ситуації?
-
Як же тоді себе реалізувати без професії?
-
Бо люди змогли довести вагомість своїх кейсів. Сам по собі зруйнований дім або ж дім на окупованій території майже нічого не значить Адже в людей, які прибули по КУАЕТ з України, і в Канаді поки що немає власного житла. Надзвичайно агомим фактором є неможливість податися за іншими програмами (економічними) - тобто, якщо офіцер бачить, що ви підходите за іншими програмами, то вам майже гарантовано буде відмова. А ще ваша інтеграція в Канаді. Якщо її нема - то шанси на відмову дуже високі.