PR CUAET
-
що означає - не можу? не проходить платіж?
-
Подскажите, где почитать про количество часов, за которые положена оплата. Учимся с женой на уровне 7в. Учимся 15 месяцев. Нам перестали платить стипендию. И куче других людей с курса. Не понимаем с чем это связано. Уровни мы проходили все с первого раза. Если где-то есть четкие условия за какое количество учебных часов платят, было бы здорово узнать.
-
Зарахується як магічтерський
-
До речі, можу з вами поділитися ще однією фішкою з приводу роботи зі свого досвіду. є така штука як Субвенція для адаптації іммігрантів. Наприклад, я за освітою бухгалтер, мала в Україні деякий досвід роботи. Знайшла роботодавця і вона запропонувала мені звернутись у сервіс Квебек за субвенцією. Вона покриває велику частину моєї з/п на термін до пів року. Мені її погодили. В процесі інколи приходить соціальний працівник, щоб допомогти нам з керівником в разі якщо є якісь питання один до одного, щоб відслідкувати мій прогрес, почути чи позитивні в мене та в неї враження. Таким чином уряд адаптує іммігрантів для роботи на кваліфікованих профессіях і слідкує чи роботодавець плідно навчає, а не просто має дешевого працівника. Тож усі отримують від цього плюс: я кваліфіковану роботу, директор - має компенсацію за час, який витрачає на має навчання. Деталі треба уточнювати у Service Québec, на які роботи це розповсюджується. Але ви можете дізнатись і використовувати це для пошуку роботи. І також не лякатись, якщо роботодавець запропонує подібне. Це не має нічого спільного з експлуатацією😊
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, якщо в мене є український диплом бакалавра і український диплом магістра (менеджер інформаційних систем) з одного і того ж ВНЗ, то магістерський зарахується як магістерський рівень освіти, чи залежно від якихось обставин?
-
Я подавався на виправлення помилки у WP, отримав новий на 3 роки із дати видачі нового.
-
Вообще это не совсем связано с номером курса. У них финансирование рассчитано на определенное количество часов. Это ориентировочно 2 года обучения как я считала. Один уровень 10 недель. Иногда можно сдавать экзамены раньше, если есть такое желание и ты готов двигаться вперед. Но в общем вы можете получать финансовую помощь до двух лет
-
Так подавайтесь по гуманитарной программе! На прошлой неделе общалась с иммиграционным адвокатом. Спрашивала какие кейсы сейчас она оформляет для украинцев, так вот для тех кто потерял жилье или город оккупирован просят пр по гуманитарной программе
-
Так це не програма для українців. А програма для невеличкої групи українців😂
-
@OstapBosak можете підказати, якщо нок 21231 (software engineer), то при подачі на fsw буде вимагатися сертифікація в Канаді на інженера?
-
Це ж якої бо я ніякої не знаю.
-
а можна подати на новий воркперміт перед закінчення старого і продовжити законно працювати на тому ж самому місці, знаходячись у статусі "очікування", допоки не отримаєш відмову? І податися у письмовому вигляді, а не он-лайн, бо, говорять, що це будуть розглядати довше?