PR CUAET
-
можна буде ще через адвокатів в Україні затребувати, якшо ІРСС захочуть шо більш офіційне
-
Справка з дії підходить, вона безстрокова (на ній є тілки дата коли видали). якшо вас в Україні більше не було, можна не затребувати більше, але ІРСС можуть ще нову затребувати
-
Чи треба пояснювати, що я не підходжу за іншими програмами? Як мотивувати, що не можу пройти по економічних?
-
Так, там не потрібно доводити. Просто кажеш: вчився, потім не призивали
-
Я там вище запитала але не відповіли. Чи можна ще податися на продовження ворк перміт? Бо наскільки я знаю можна, але вже платно
-
Не потрібно доводити. Треба вказати причину. Це трошки різні речі. Бо доказувати мають спеціальні органи. Наприклад прокуратура. Якшо справи не заведено, значить все, не призивали
-
Мені 26 зараз:) Я довго вчився😄
-
Я вчився на той момент
-
Я провірив і як виявляється кафедру я ніяку не проходив і присягу получається теж не давав😄
-
Оголошення не подавав. Але зарплату подняли
-
Питання трохи не по темі отримання ПР. Але про дотичне до Ворк перміту. А точніше його Не продовження. Ми маєм кредитні картки в RBC які закінчуються в вересні 2024, і я дізналась, що нам їх не подовжать без ворк перміту відкритого більше чим на рік. Тобто ВП до серпня 2025, кредитка до вересня 2024. І виходить що немає можливості подовження картки. Якщо ви клієнт іншого банку, і не подовжили ВП, можливо в іншому банку інші умови? Чи є такі тут чаті, поділіться . Цікавить Онтаріо.