PR CUAET
-
Я вчився на той момент
-
Я провірив і як виявляється кафедру я ніяку не проходив і присягу получається теж не давав😄
-
Оголошення не подавав. Але зарплату подняли
-
Питання трохи не по темі отримання ПР. Але про дотичне до Ворк перміту. А точніше його Не продовження. Ми маєм кредитні картки в RBC які закінчуються в вересні 2024, і я дізналась, що нам їх не подовжать без ворк перміту відкритого більше чим на рік. Тобто ВП до серпня 2025, кредитка до вересня 2024. І виходить що немає можливості подовження картки. Якщо ви клієнт іншого банку, і не подовжили ВП, можливо в іншому банку інші умови? Чи є такі тут чаті, поділіться . Цікавить Онтаріо.
-
@OstapBosak Подскажите, пожалуйста: Пожилые родственники (муж и жена) подаются сами по ГП, у них обоих это второй брак. Первые браки закончились разводами еще при СССР, документов о них на руках нет. Подскажите, как быть с формами про семейное положение? Писать объяснительную ?
-
Я встигла чоловіка подати 31 березня, 30 квітня узгодили подовження.
-
Печалька. Дякую
-
Наскільки я зрозуміла, тепер лише на загальних підставах. Якщо по CUAET можна було податися лише на тій підставі, що у Вас громадянство України, то зараз це не є підставою.
-
Якшо чесно реально не знаю, хіба шо надіятись шо міжнародного розшуку не буде і можна буде на ТПР сидіти, а потім податись по гуманітарній, як людина яка не може легалізуватись
-
Подовжили, але все одно мало - потрібна французька на В2 і два роки по НОКу 😊 Але не в тому справа. Мені цікаві приклади - як люди пояснювали неможливість пройти саме по економічних програмах 🌷
-
А Вам приходив лист після отримання ними (CRA) першої декларації? GST/HSTC notice Goods and services tax/harmonized sales tax credit (GST/HSTC) notice We cannot calculate the amount you may be entitled to receive for all periods because we do not have all the necessary information. If you provide the information we ask for in the Explanation section, we will process it and let you know if you are entitled. Explanation We cannot calculate the amount of the GST/HSTC you may be entitled to receive for July 2023 to April 2024 without the following information: - your world income, converted to Canadian dollars, for the period in 2022 before you came to Canada - your spouse's or common-law partner's world income, converted to Canadian dollars, for the period in 2022 before he or she came to Canada Якщо так, як ви надали їм ту інформацію?