PR CUAET
-
Вибачте, не зовсім по темі гілки, яле як коуч і просто жінка: збирайте інформацію, слухайте себе і робіть так, як відчуваєте правильно ☀️
-
Я просто вже не знаю. Чим більше читаєш тим гірше. Ще місяці 2 назад кричали що нема чого подаватися бо видають продовження випадково і лише одиницям. Тепер виявляється що видавали пачками і ти в прольоті
-
Доречі міжнародний розшук також не вирок. Он тупицький або шарій у розшуку і їх навіть хотіли екстрадувати. Екстрадиція ДУЖЕ геморна процедура і навіть якшо є договір про екстрадицію, не факт шо віддадуть. Плюс наче тут ще має бути суд, а на суді вам мають дати адвоката. Якшо це буде масово, то хто буде це все оплачувати?
-
Это так. У мужа проблемы с сердцем. Недостаточность аорталтного клапана. В Украине осмотр каждые 6 мес УЗИ, кардиолог смотрит , когда операцию делать. ( может быть и через пол года...а может и 5-10 лет) по этому крнтроль. Тут вот 3 мес ждали пока УЗИ сделают. И вот после него , запись к карлиолргу на октябрь😱
-
Схоже, що ні
-
Ну це так, ту відповідь, я не знаю нашо сказав 😅
-
Не можуть як офіцера, а як солдата на ізі 😂😂😂
-
Тож послухала. Не подалась. А тепер пізно. Бо всі писали що продовження то якась випадковість и ледь не помилка компʼютера
-
Питання трохи не по темі отримання ПР. Але про дотичне до Ворк перміту. А точніше його Не продовження. Ми маєм кредитні картки в RBC які закінчуються в вересні 2024, і я дізналась, що нам їх не подовжать без ворк перміту відкритого більше чим на рік. Тобто ВП до серпня 2025, кредитка до вересня 2024. І виходить що немає можливості подовження картки. Якщо ви клієнт іншого банку, і не подовжили ВП, можливо в іншому банку інші умови? Чи є такі тут чаті, поділіться . Цікавить Онтаріо.