PR CUAET
-
Якщо було пісьмове предписання пройти - то треба пройти. Але якщо у вас у кабінеті сина з'явилося зліва де йде перелік всього, чого вони від вас бажають , що med exam completed і дата - то можна і не здавати, бо вони знайшли вам попередній
-
Не думаю, что это имеет значение. Главное, что б оплата прошла именно с карты. Так как в украине есть ограничения по сумме
-
Ніяк ніхто не роблять вибір. Спочатку кейси розписують по офіцерам. І у кожного офіцера свій підхід , тайм-менеджмент, швидкість та завантаженість
-
І нема "продовження". Завжди новий воркперміт
-
Однако повестка то приходит на обновление данных либо на ВЛК и неявка по ней это ещё не уклонение от мобилизации. Если за рубежом и не вернулись то здесь пока не ясно. Скоро будет известно, а там уже к адвокатам и юристам
-
вот как-то так написано. You action is required
-
Це дивлячись, на який підставі ви збираєтеся подаватися на новий воркперміт. t.me/prcuaet/19036/174937
-
Ви писали в кризову форму чи просто чекали? Просто знайомим прийшло через 2 тижні! Цікаво як вони роблять вибір кому швидше, кому повільніше?!😅
-
Неа, не писал, нам не горело :)
-
Тоді треба пройти. І ще вони це можуть прописати у самому стадіперміт
-
Вам прийшли ворк перміт, як було і на старий ворк перміт чи продовжили на три роки ще?!
-
Подача 2.11 і після біометрії тиша
-
Тобто навіть на українській мові ми його не додаємо до документів? Дякую вам
-
Повістка вважається врученою тільки якщо її дали в руки під ваш підпис. Все крапка. Вам можуть надіслати вимогу, без вручення у руки, оновити данні, і потім за невиконання цієї вимоги буде штраф.
-
Я правильно розумію, якщо нотаріус ставить апостиль на довіненомті в Канаді, то вже не потрібно звертатися до консульства України в Канаді? І цей документи можна використовувати в Україні. Чи це вірно? Дякую за відповідь.
-
Мы тоже удивились
-
Не продлевали, срок пермитов остался такой же
-
а толку, в сентябре в школу он опять как нелегал пойдет
-
Добрий день! Таке питання: при заповненні заявки на візу CUAET я не вказала що в мене було інше прізвище до шлюбу (не мала наміру цього приховувати, просто там формулювання типу "did you use another name" і я це зрозуміла тоді як те що я колись змінювала ім'я, first name, про прізвище не подумала щось). Як з цим бути при заповненні заявки на федеральний етап? Писати відразу якесь пояснення? І другий момент - коли вказувала перелік місць роботи у чоловіка, не вказала місце це він працював рік без оформлення в трудовій, вказала unemployed. Бо фактично він працював, але це ніяк не довести, контори тієї вже взагалі не існує і зв'язку ні з ким звідти немає. Знову-таки: як з цим бути при подачі на PR?
-
Спасибо. Проверим
12 Jan 2024, 17:45
160372/431102
4 minutes ago