PR CUAET
-
Загалом так, дивіться яка спеціальність, англійська clb 5 треба.
-
вы, вообще, куда отправляете паспорт? для отправки паспорта на вклейку визу никаких записей-апоинтменов делать не надо - главное отправить в пределах 30 дневного срока после получения письма на паспорт-реквест. В конверт вкладываете подписанные заполненные бланки с сайта VFS (где должен быть и обратный адрес для получения паспорта), письмо паспорт-реквест от IRCC, паспорт; квитацию на оплату обратной доставки, которую вы сделали в сумме и на реквизиты VFS (того, куда отправляете), указанные на их сайте; отдельный лист с обратным адресом, куда должны привезти паспорт с визой.
-
Ви не можете підказати?
-
Я знаю польську мову, мені не потрібен перекладач. Просто не розумію nazwisko przybrane визначення
-
я так розумію що 1 - це дівоче прізвищє ; 2 - моє теперішнє
-
Я змінила тут дві роботи через відношення до іммігрантів, це мій досвід, може у когось буде інший не знаю. Але я б 10 разів подумала до кого йти працювати з закритим ворк пермітом. Зі мною працюють мексиканки у них чоловіки на закритому перміту, стекла режуть на фабриці, отримують 17 дол на годину. Як на мене це якесь рабство.
-
@OstapBosak можете підказати, а якщо job offer був рік тому десь на 1 долар більше ніж середня вартість години, я додаю employment letter і employer form де вказано що я працюю на цій посаді, але ці два додатка від моменту як заповнював EOI. І там зп трохи вище. А зараз я взяв два останні пейстаби і зп іще вище стало. 1. Чи треба мені прикріпляти свіжі(на сьогоднішній день) employment letter і employer form. 2. Якщо зп збільшилась це ж ок для подачі на номінацію?
-
Підкажіть де писати моє дівоче назвісько, а де після взяття шлюбу… я погубилась