PR CUAET
-
Народ, кто то получал стади пермит без пометки Куает, как вы охип делали в Онтарио?
-
ну і я десь про це ж. Але на посаду рядового - офіцера на поставлять.
-
нет, у нас до 21.11.2025, дочке так и дали, а сыну почему то до августа, вообще бред какой-то
-
Конечно можно
-
А можно потом продать квартиру, которая в кредите?
-
3 тис. вже точно ні
-
Є варіант - можуть розжалувати) Але основне тут - посада, і гарні вже давно розпродані. тому саме зараз майже не має великої різниці офіцер чи ні (якщо говорити про піджаків).
-
У нас ставка зафиксирована на 3 года, через 3 года посмотрим как будет. Нам в любом случае сейчас мортгидж платить выгоднее,чем рент.
-
якщо ви їхати поза Канадою не збираєтесь цей період - то візітеррекодс.
-
А нам в аеропорту дали лише візітор рекорд дітям. Цього достатньо для шкіл і садків?
-
Короче все як в житті. Попав в нормальну фірму, все в тебе ідеально і соц пакет і відпустка. Попав в гівно, будеш страждати, але і звільнитись не зможеш(
-
не знаю как лучше, податься на визитор рекорд или на стади снова, но при этом сдать медкомиссию?
-
ну, наприклад, якщо ти - старший лейтенант запасу інженерно-авіаційних військ? в яке "погано" місце він може потрапити з його спеціалізацією? Бо перевчити/навчити рядового - це 2-4 місяця учебки і це зараз активно роблять. А офіцера за цей строк не перевчити. Це треба мінімум рік.
-
Можливо хтось буде їхати 13го травня машиною з Калгарі до Едмонтона і зможе взяти двох пасажирів?
-
у него старый стади пермит закончился в марте этого года, как и старые паспорта, я делала документы на новый паспорт, который до августа 2027 года. Делать новые пермиты, это теперь платить за каждый надо, особо не разгуляешься
-
Гарні іноді трапляються, але їх тримають для своїх або добровольців. По мобілізації, це треба щоб пощастило. Наприклад коли частину нову створюють, або механізують якусь частину
-
і в нього діючого зараз вже тільки він до серпня? Подайте зараз ще раз на стаді-перміт та візіторрекодс - вже по загальному процесу як дитина з батьками, які мають воркперміт і до дати ваших воркпермітів.
-
Хм. От в мене ВОС був оператор ЕОМ. Як тільки я в ТЦК прийшов оновити дані, мене раптом вписали як солдат-стрілок. Без жодних навчань. А на запитання як це сталося пан капітан сказав - ти шо самий розумний тут?
-
визу можете сделать позже, если не планируете из Канады выезжать
-
А чи можна десь подивитись скільки загалом існує заявок на гуманітарну програму? І яка статистика по відмовам та погодженням на це рік?
12 Jan 2024, 17:45
160443/404459
3 minutes ago